Розстріляли депутатів від «Фронту змін» у Чернівецькій області

Розстріляли депутатів від «Фронту змін» у Чернівецькій області
У місті Вашківці Чернівецької області невідомі напали зі зброєю на двох депутатів місцевих рад від партії «Фронт змін», їх приятель загинув.

Депутат Вижницької райради Віталій Гарас разом із братом, депутатом Вашківецької міськради Юрієм Гарасем, приятелем Романом Ставчанським та іншими жителями міста дивилися футбольний матч на другому поверсі приміщення універмагу в місті Вашківці, - передає Українська правда, посилаючись на прес-службу «Фронту змін».

Близько 21.30 кілька молодих людей із травматичною та газовою зброєю вбігли до приміщення й відкрили вогонь по депутатам та їхньому другові. У результаті отриманих травм, несумісних із життям, Роман Ставчанський загинув.

Хоча міліція прибула швидко, однак нападники встигли втекти. Депута Віталій Гарас отримав три поранення, йому вже зробили операцію, а Юрія Гараса із складним пораненням перевозять в обласну лікарню.

Від газової зброї постраждали також люди, які перебували в тому ж приміщенні.

Лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк звернувся до генерального прокурора з вимогою взяти на контроль розслідування справи. Раніше, в ніч на 3 червня невідомі розстріляли вікна офісу «Фронту змін» у Чернівцях, який розташований на першому поверсі житлового будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розстріляли депутатів від «Фронту змін» у Чернівецькій області
16 червень, 2012, 12:01