Кримські націоналісти вимагають зняти нацистські білборди

Кримські націоналісти вимагають зняти нацистські білборди
Кримська організація Конгресу Українських Націоналістів вимагає зняти рекламу Партії регіонів з нацистською символікою.

Про це 15 червня повідомляє «Крим.Комментарі».

Голова КУН Василь Овчарук повідомив, що навпроти меморіалу «Місце масових розстрілів радянських громадян в роки Другої світової війни в 1941-1944 рр» у мікрорайоні маршала Жукова Сімферополя знаходиться білборд Партії регіонів із зображенням актора В'ячеслава Тихонова у формі штандартенфюрера СС. Бігборд присвячений відомому радянському письменнику Юліану
Семенову.

Овчарук вважає, що білборд «регіоналів» з використанням нацистської символіки ображає пам'ять мільйонів загиблих від рук нацистів мирних людей по всій Європі.

«Це абсолютно неприпустимо - розміщувати політичну рекламу із зображенням штандартенфюрера СС, навіть якщо це відомий кіногерой. Ми закликаємо місцеву владу відреагувати на цей ганебний факт і зняти політичну рекламу Партії регіонів з нацистською символікою з білборда », - сказав він.

У випадку, якщо влада не відреагує на вимогу, організація має намір звертатися в судові інстанції «для захисту честі та гідності українського народу, який постраждав від фашистської окупації».

Білборди, що рекламують Партію Регіонів і проілюстровані фотографіями Пушкіна, Айвазовського, Вернадського і Голіцина, розміщені по всьому Криму.

Спікер кримського парламенту Володимир Константинов заявив, що білборди з зображенням відомих діячів науки, поезії і мистецтва, що рекламують Партію Регіонів в Криму, носять просвітницький характер, а не агітаційний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зайве підтвердження, що партія регіонів то є наволоч, піна на хвилях перехідного періоду, яку здує раптовий порив вітру.
З цим бігбордом в них клепок тільки менше, ніж ми навіть думали.
Відповісти
Я плакалЬ! Я так плакаль, что из-под стола выползти не мог!

Срочно надо открывать лечебно-трудовые профилактории для нациков - с привлечением лучших психиатров! Только чур, на территории Беларуси, а то в Украине львиную долю средств разворуют...
Відповісти
Сволота, це ти плакаль на "витівки" своїх.
Що ти співаєш на згадку про дивізію "Галичина" ми знаємо.
Відповісти