У Луцьку на прибудинкових територіях проводять ремонтні роботи. ФОТО

У Луцьку на прибудинкових територіях проводять ремонтні роботи. ФОТО
Із початком весни розпочато роботи з ремонту вулиць та прибудинкових територій.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Нині працівники ТзОВ “Луцька ДПМК” працюють у дворі будинків на вулицях Привокзальна, 15, Арцеулова, 11, Гулака-Артемовського, 25 та 25а.

Як неодноразово наголошував міський голова Микола Романюк, на прибудинкових територіях проводиться виключно комплексний ремонт, який включає в себе - ремонт дорожнього покриття, оновлення освітлення, влаштування дитячого майданчика.

Перед початком робіт із мешканцями вищезазначених будинків зустрілися Микола Романюк, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький та представники підрядної організації, аби вислухати їхні думки та побажання щодо проведення благоустрою.

На прибудинкових територіях Привокзальна, 15, Арцеулова, 11, Гулака-Артемовського, 25 та 25 а працівники ТзОВ “Луцька ДПМК” зняли старе покриття, встановили нові бордюри, зробили щебеневе покриття, облаштували парковки для автомобілів мешканців. Нині тривають роботи з асфальтування дорожнього покриття. Крім того, у цих дворах буде зроблено зовнішнє освітлення та встановлено додаткове ігрове обладнання на дитячих майданчиках.

Ремонтують працівники ТзОВ “Луцька ДПМК” й заїзд до стадіону “Авангард” з проспекту Президента Грушевського. Цей відрізок дороги знаходився у незадовільному стані, покриття було повністю зруйноване. Цією ділянкою громадяни проходили від проспекту Перемоги до Президента Грушевського.

Нині тут тривають підготовчі роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на Корольова, 9; 11 коли будуть робити?
Відповісти
оооо.... Почалося, зараз всі будуть писати перелік своїх вулиць. Якщо логічно подумати - ремонтуватимуть тоді, коли саме на цю вулицю будуть закладені гроші в бюджеті
Відповісти
Це прекрасно, що прибудинкові дороги на Г.-Аретемовського стали відремонтовані!
Відповісти
Вибори вибори кандідати п....и. Молодець романюк стратенія кривицького один в один навіщо латати дороги на початку каденції , може не достояти до кінця терміну а так за півроку до виборів акурат встигаєш молодець.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на прибудинкових територіях проводять ремонтні роботи. ФОТО
28 квітень, 2015, 17:37