Танцювальний Луцьк: Анна Рекретюк

Танцювальний Луцьк: Анна Рекретюк
Сьгодні в рубриці Танцювальний Луцьк дівчина, що танцює в стилі go-go Анна Рекретюк.

Почала займатись танцями вже в дорослому віці, після закінчення університету, і навіть маючи вже на той час дитину. Дуже шкодую про втрачений час в дитинстві. Зараз вміла б набагато більше, та й досягла напевно більших висот. Ну і розтягуватись, звісно, дитині в 50 разів легше. Ех сиділа б вільно на «всіх шпагатах», а так доводиться постійно над цим працювати.

Десь в другому чи третьому класі батьки відвели мене на бальні танці в ПУМ, але щось тоді пішло не так, не сподобалась пані тренер, і позаймавшись лиш пару місяців, мій танцювальний розвиток, не встигнувши як треба розпочатись, призупинився на довгий час. Хоча до танців завжди тягнуло, і ніде я себе так добре не почувала, як в клубі на танцювальному майданчику. Але про те, щоб зайнятись цим професійно якось не думала.

Все почалось з роботи – моїм завданням було зробити фітнес-студію. Але мене потягнуло більше до танцювальних стилей і я почала інтенсивно шукати найкращих тренерів різних напрямків. А працюючи в такому зірковому колективі не втрималась і почала сама відвідувати тренування.

Займалась східними танцями, контемпорарі, стриппластикою, аеробікою, бодіфлексом, трошки латино-американськими танцями Вся ця суміш і привела мене до тих танцювальних напрямків, які зараз викладаю, і до сцени, і в шоу-балет.

Пізніше пішла навчатись на фітнес-тренера , а також почала відвідувати різноманітні майстер-класи. Буваючи у справах в різних містах, обов'язково відвідую якісь танцювальні чи фітнес-заняття, спілкуюсь з іншими тренерами, шукаю щось нове.

Викладати почала з бодіфлексу (дихальна гімнастика для схуднення та оздоровлення організму), паралельно далі займалась різними стилями танців. І одного разу, через хворобу тренера, була змушена замінити декілька занять із Go-Gо Dance. Та після декількох тренувань дівчата сказали, що хочуть займатись лише в мене, а якщо ні – то і не будуть тоді ходити на тренування. Ось так почались мої танцювальні групи.

На даний момент маю власну студію танцю і фітнесу, де викладають професійні тренери та займаються найкращі команди міста (Stylez, Iron City, Diamond Stars, новостворена команда Castle Team з учнів та учасників Iron City і Twist freerun family ).

Зараз я веду заняття із go-go, стриппласики, черлідингу та стрейчінгу, готую дівчат на виступи і сама теж виступаю у pj show, шоу-балеті та команді черлідерів. Часом на все не вистачає та пропадає бажання і натхнення, але два дні перерви і все як рукою зняло! Ну, а щодо виступів – то тут навіть коли вже з ніг падаєш і раптом кажуть, що треба виступити – одразу збираєш всю волю в кулак, себе згрібаєш до купи, «одягаєш» посмішку і костюм - Show must go on!

Танці – це як найбільший наркотик в світі – хоч один раз спробувавши, що таке сцена, тебе завжди буде тягнути до неї. Коли танцюєш і виступаєш, забуваєш про все, навіть якщо у тебе щойно вибитий палець на нозі, і ти на сцену ледь зашкандибав – танцюєш, ніби нічого й не сталось, а потім зі сцени знову кульгаючи та тримаючись під руки друзів, колег їдеш у травмпункт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 52
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і я сідаю на шпагат і гарніша за цю аньку
Відповісти
Але менш вихована і розумна. Доля.
Відповісти
ну і привильно от і сидиш вдома сама з котами і обсираєш інших
Відповісти
вона живота замастила десь....напевно в тракторі якомусь.
Відповісти
Молодець!величезна молодець! не кожен так зможе!
Відповісти
сьогодні, коли одні дівчата волонтерами працюють, бійцям на фронті допомагають як можуть, ця гола гарцює по клубах і ще й хвалиться й гордиться цим. Боже, добав їй розуму, хай дитину краще глядить - більше користі буде....або санітаркою в госпіталь - там життя побачить!
Відповісти
Ця людина, як мінімум зібрала декілька танцювальних колективів і допомагає дітям розвиватися. А ви в свою чергу тільки критикуєте бо самі не взмозі щось подібне зробити. Не забудьте ввечері з подругами за бутилочкою пива обговорити, яка ж вона погана, що не пішла волонтеркою у зону АТО.
Відповісти
Лучанка, вгамуй свою жабу і комплекси неповноцінності. Впевнений, шо ти жирна свиня, яка працює на роботі яка тобі не подобається. А тут гарна дівчина на фото (в Мене даже ерекція), яка займається улюбленою справою і ще й за це отримує Гроші!!!!!
Відповісти
знаєте, це стаття про моє танцювальне життя... а от якби це була моя біографія, то там було б вказано, що я вже 5 років займаюсь благодійністю і є керівником благодійного проекту, і хоча наразі не так масштабно ним займаюсь, та маю активну громадянську позицію і приймаю участь у різноманітних заходах, допомагаю влаштовувати акції.... та й виступаю часто і на благодійних засадах на відповідних заходах. Я не сиджу дома за компом, обговорюючи інших - була на обох майданах, і в епіцентрі подій після 20 лютого минулого року.... і не з чужих слів знаю, що таке автомати поруч і загроза власному життю (бо поїхала в Київ, коли почались обстріли як медпрацівник).... тому не пишіть того, чого не знаєте....
Відповісти
до одного місця ваш майдан
Відповісти
Давайте усі кинемся у волонтери і забудемо про усі інші напрямки діяльності, будемо глядіти лише своїх дітей "на волонтерську діяльність"...іноді як щось ляпнете таке, то не стримуєшся, щоб не відписати...у кожного своє життя і кожен займається тим, що йому ближче. А повертаючись до теми волонтерства, є різні люди: одні показово ідуть у волонтери і допомагають висвітлюючи усі свої "подвиги", але не варто забувати і про інших, котрі не афішують свою волонтерську діяльність і таку сильну "патріотичну" позицію, а просто при можливості роблять свій вклад. Я не пишу про те, що перші роблять це для власної вигоди (хоча є й такі), вони безумовно допомагають так само як і другі. До чого я це все веду...до того, що не варто висловлювати таких думок на рахунок будь-якої людини, якщо ти її добре незнаєш, чи принаймі не знайомий з нею особисто. В більшості випадків такі коментарі виглядають, як спосіб привернути увагу до себе "молодця", я так розумію, волонтера, і отримати за це безліч похвали чи інших схвальних відгуків, неважливо. Будь ласка займайтесь і далі волонтерством, робіть те, що вважаєте за потрібне, живіть як хочете, але не вчіть нікого жити по-своєму і не зливайте свою необгрунтовану критику на інших людей. І повірте, більше користі буде тоді, коли кожен буде займатись своєю справою та слідкувати в першу чергу за собою та своїми діями.
Відповісти
Вибачте може ображу героїню, але це аматорство чистої води. По-перше відео: якісь невпевнені рухи, ніби вчили - вчили і недовчили. По-друге: чому така білизна??? Здається мені, що мають бути танцювальні шорти, які пробачте не залазять в одне місце "по самоє небалуйся". Це ж моветон... Інше відео: наскільки мені відомо, то у чарлідерів СИНХРОННІСТЬ чи не найважливіше! А тут мало, що не синхронно, то ще й не в такт. Я надіюсь, ви Анно, хоч не викладаєте? Коротше "танцюють всі" вам у поміч. Хай би розказали що і як.
Відповісти
Навіть якщо це аматорство, воно всеодно заслуговує хоча б більш стриманих коментарів. Стосовно "танцюють всі" вам ніхто просто так не візьме та не розкаже "що і як" за дякую, всього треба добиватися самому і прикладати чимало зусиль...
Відповісти
Коментарі існують для того, щоб різні люди висловлювали свою думку, і ця думка не обовязково буде збігатись із вашою - незалежно від того, приймаєте ви це чи ні.
Відповісти
З вашого коментаря видно, що ви експерт в танцях. Тоді до чого анонімність? :) Чи ви експерт виключно з критики? :)
Відповісти
Щоб побачити, що то не досконале виконання, не треба бути експертом (я таким не є). Але я дуже люблю танці як глядач. І повірте, що я бачила дійсно прекрасних, можна сказати досконалих виконавців і серед аматорів.І що ви хочете сказати, що в чарлідинговому відео була синхронність? Можу як музикант вам сказати, що там того не було. Ще раз скажу, що я вибачилась одразу перед героїнею і вона може не сприймати мій коментар як особисту образу, доречі критику теж треба вміти сприймати, тому що танці то є жорсткий вид спорту.
Відповісти
підтримую каліпсо. Та навіть в кого хороший зір побачить, що синхронності немає.
Відповісти
Анна ви Молодчинка!!) Робіть те що вам подобається і йдіть до своєї мети)))) ти красуня)) а ті хто дійсно займаются волонтерством не кричать про це усюди, а просто роблять свою справу.
Відповісти
супееер*
зірки
Відповісти
я знаю Аню не перший рік і як ніхто інший знаю , що вона і так у житті була волонтером допомагаючи найдорожчим у житті - дітям.
ти молодець що розвиваєшся і даєш шанс іншим. ці коментарі від людей що тобі заздрять.
Відповісти
я навіть не знаю, як можна писати такі речі..... можливо, просто кожен судить по собі? я маю коханого чоловіка (який супроводжує мене на більшість виступів) і щасливу сім'ю! він би вам пальці переламав за такі коментарі - це низько!
Відповісти
ооооо! я бачу що коментар від користувача "ха-ха" вже видалили......це приємно)
Відповісти
Як той хлюпік може комусь пальці поламати? Хіба що сам собі поламає як буде в носі сильно колупатись.
Відповісти
з тобою, "ха-ха", вести будь-який діалог - це всеодно, що грати в шахмати з голубом: він вилізе на дошку, перекине всі фігури, насре на столі, а потім полетить до своїх і буде розказувати що "він пабєділ"
Відповісти
Пацталом!!! Аффтар жжош!!! Піши єсщо!!!
Відповісти
Шановна(чи шановний) ха-ха.... хотілось би побачити тебе і поспілкуватись вживу.... подивитись може раптом то ти хвойда і хочеш щоб тебе "взяли" (неважливо чи ти особа чоловічої чи жіночої статті)...бо полити брудом в інтернеті та ще й анонімно може кожен....а сказати відкрито в очі слабо?
Відповісти
Отак читаєш і дивуєшся, які ж всеж таки в нас люди...вам, що не покажеш, то все не так (це стосується не лише цієї теми)...навчіться шукати більше позитиву в тому, що вас оточує. А то понарозводилось "експертів" по всіх напрямках одразу і починають розкидатись критикою (хоча деякі коментарі навіть критикою не назвеш, безглуздя якесь) направо та наліво. Прийди на тренування хоча б одне, спробуй як це, а тоді вже висловлюй свою думку. Це стосуєтсья усього, не лише танців...
Відповісти
На мою думку просто людей вже достала ця надта відвертість та постійна демонстрація тіла. Але Анну в цьому не звинувачую просто зараз час такий. МАбуть зараз більше когось здивуєш якщо одягненим під горло будеш на сцені.
Відповісти
Видно що 80 % коментаторів полішуки...
Відповісти
та ну? То тоді представся, бо з того, що дозволяєш собі називати мене Анькою, я розумію, що знаєш мене особисто і не лише по роботі! А мені в очі чомусь такі речі ніхто не говорив
Відповісти
прикольно так почитати, це ж скільки сидить анонімних прищавих заздрісників, які через брудні коменти самореалізовуються і кайфують, це жах...
Відповісти
Анічка! Ти як завжди супер! Я рада, що в мене є така подруга :)

Коментаторам: хватить давати поради, йдіть вчіть уроки!
Відповісти
Аня, продовжуй робити далі те що робиш. Впевнений скоро ти досягнеш багато чого)
А на хейтерів не зважай уваги:)
Відповісти
Аня забий на тих тролів.Молодець,так тримати.
Відповісти
Анют :) неперевершена стаття . Вітаю!Таких трудолюбивих,талановитих і людей з добрим серцем ,як ти -рідко зустрінеш ! Як ти переживаєш за діток ,яких доля позбавила родин. Наскільки ти соціально активна . Одним словом -"Молодчинка "! А ще до твого чуйного серця ,ти Талантіще :))) на мою думку в поганої людини не може бути скільки друзів і хороших колег .-ти заслужила,щоб про тебе дізналося ще більше людей.
Відповісти
Знаю Аню особисто і скажу всім "злопихателям"- успіх до цієї дівчини прийшов не сам. Перед цим -величезна праця і бажання творити,горіти і нести добро людям. Так що не заздріть, а візьміть підніміть свою п"яту точку з дивана і спробуйте повторити хоч щось. АНЯ! Ти класна! Тільки вперед! Так тримати!
Відповісти
Дуже дякую за теплі відкуги! Бо чесно, коли тебе поливають брудом люди, які не тільки не знають особисто як людину, а й поняття не мають, що таке майже щоденна крепатура, біль на розтяжках, тренування до 7-го поту по декілька годин....робиться гидко на душі( Я займаюсь улюбленою справою, і буду цим займатись доки зможу, або доки будуть люди, яким це подобається! Люди - ЖИВІТЬ! не існуйте, а живіть! Живіть повним життям і кайфуйте від кожної його хвилини!
Відповісти
Відвідувала заняття в комплексі Даймонд,викладачем була не вона!Але коли б я не пришла вона постійно еа тренуваннях!Незнаю іі особисто але моду з впевненістю сказати що це людина цілеспрямована енергійна та дужеее перспективна!люди хтось мусить і наших дітей розвивати ....щоб вони не пили за кутками ...Не всім бути волонтерами...
Анно не звертайте уваги на ці негативні відгуки ...всім хорошою не будете і щавжди знайдуться ті люди яким все не так ...Будь-яка людина яка хоч чогось добилась в своєму житті оцінить вашу діяльність і ваші зусилля!
Скільки треба зусиль,часу і коштів щоб відкрити комплес даймонд ..займатись не тільки танцями але сферою косметичних послуг ...Люди Ви хоч уявляєте скільки ця жінка працює...Анна Ви молодець!
Відповісти
З Аньою нас звела доля, коли ми почали планувати першу благодійну акцію "Бог у серцях". І я вдячна Богу, що є такі добрі та чуйні люди у нашому житті як Аня. Вона - керівник благодійного проекту вже багато років. І мені соромно, що деякі українці замість того щоб працювати, розвиватися, загартовувати дух та тіло, отримують професію "жовч року"))) Можете гадити усіх, але кого втім цікавить думка невдах, які окрім критикувати нічого не вміють, не можуть, і не хочуть.
Відповісти
Цілеспрямована і вперта! От що можна сказати! Головне що старається і шось робить, навідміну від більшості, які тупо тролять. Наразі в місті немає команди ні черлідерів (хоча мала б бути давно), ні інших творчих дійств. Але чесно дуже неприємно і смішно читати відповідь Анни, що її хлопець поламав би пальці. Анно, ми не в 90-х, і непотрібно робити показування, що ваш хлопець немов Сталоне дужий. Завжди будуть осуджувати, а замість гордо піднятої голови і незвертання на цю пилюку уваги, Ви опускаєтесь до рівня гопоти з району, яка хвалиться своїм хлопцем. Успіхів у звершеннях
Відповісти
ви просто не бачили той коментар, на який я відповіла такими словами! спасибі за те, що його вже видалили! там йшлося про особисті речі і мого хлопця вони стосувались також, тому я і написала саме так!
Відповісти
Та це галімі кози пишуть таку херню, більше нічого сказати! Як можна писати про людину те чого не знають особисто?! Просто заздрять, але заздріть тихо і сопіть в дві дирки, вас ніхто не питає.Виклали інформацію про людину, яка чимало доклала зусиль для того , щоб їй вистачало на хліб з маслом, ще крім того дає змогу іншим заробити на хліб!
Відповісти
анти реклама також реклама, але про білизну влучно сказано, тай про критику...то її треба брати і реально розкладати ..друд друдом, але реальні зауваження таки є. про синхронність , та про зовнішній вигляд, але є і позитивний момент, що коли не зупинятися на досягнутому, то і за ргошима, які ідуть від корпоративів і виступів реально зявиться і духовний розвиток)))))))тому бажаю удачі))
Відповісти
Коли герой пише в коменти- то мінус. Герой повинен забити хєр на "добро і зло" у відгуках. То і так зрозуміло, що комусь подобається, а комусь ні. Навіщо розтинатись ще тут? Розтинатись потрібно в залі (чи де там) для самого себе і своєї справи.
Відповісти
Дівчина займається улюбленою справою, і це добре. Мене іноді дивують коментарі на Вролиньпості. Складається враження, що тут сидить кодло змій, які просто щасливі від того, що обризкують всіх своєю желчю і ядом.
Відповісти
Ви молодець! Для Луцька хороший рівень. Тут хоча б є синхронність та не виставляють оголену 5-ту точку і не трясуть нею. Це можна назвати танцями. Рухайтесь далі та вдосконалюйтесь))
Відповісти
Непогано відношусь до Анни та її танцюльок. Але, Оля, Ви помиляєтесь, бо з синхронністю проблеми неабиякі і п'ятою точкою дівчата трусять ще огого як. Перед тим як писати ознайомтесь з їх творчістю
Відповісти
люди не звертайте уваги на цей негатив від цих людей, мені жалко їх, бо несщасливі люди так критикують нерозумно, потрібно радіти і цінувати кожну мить ....
Відповісти
аня , ти умнічка)))))!!!!!!!!!!!
Відповісти
"Даймонд старз","Страйк сіті",ще різні "сіті","Стайлз"...,а українською щось є?Патріоти...
А танцює ніби непогано.
Відповісти
Поки люди будуть залишати гроші в клубах типу "Опери", доти буде попит на танцюючі голі дупи.
Відповісти