Україна - Англія. Думки фахівців

Україна - Англія. Думки фахівців
Вітчизняні футбольні фахівці дали свої прогнози на матч третього туру чемпіонату Європи між збірними України і Англії.

Про це пише ТСН.

Олег Кузнєцов, колишній захисник київського «Динамо» і збірної СРСР - 0:1

«Зрозуміло, що нашим хлопцям доведеться дуже складно, але я вірю, що вони все-таки зіграють на належному рівні і доб'ються позитивного результату. Англійці не будуть лізти на рожен, адже їм вигідна і нічия, тому українці зобов'язані діяти лише першим номером. На мій погляд, щоб перемогти британців, Олегу Володимировичу треба чимось здивувати суперника, внісши нововведення як до складу, так і в тактику команди.

Багато зараз говорять про Руні, але як на мене, його вихід не стане чимось несподіваним. Хоча з його появою на полі ми побачимо зовсім іншу Англію, адже спостерігати в нападі двох досить високих форвардів (Уелбека і Руні) буде досить незвично».

Андрій Канчельскіс, колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної Росії - 1:1

«Думаю, в майбутньому поєдинку команди розійдуться миром, закінчивши матч результативною нічиєю. Англія - це збірна, яка й сама грає, і дозволяє багато супернику. Зараз у британців не так сильна оборона, вони пропускали в двох попередніх зустрічах на Євро, тому забити їм не є неймовірною завданням. Як на мене, то сьогодні англійці не настільки сильні, щоб їх не можна було обіграти. Але в той же час для успіху потрібно і самим не пропустити.

Цю задачу «синьо-жовтим» у рази ускладнить поява Руні в поєдинку. Хоча він і не грав у перших двох матчах і може бути не в оптимальному стані, але цей форвард завжди дуже небезпечний і може принести чимало клопоту».

Андрій Русол, колишній захисник «Дніпра» і збірної України - 0:1

«Не варто звертати стільки уваги на попередній матч з Францією, а краще сконцентруватися на поєдинку з Англією. На таких форумах, як чемпіонат Європи, все дуже швидко змінюється, і від успіху до поразки буквально один крок.

Це дуже важлива зустріч для наших хлопців, але впевнений, що їм під силу здобути перемогу над британцями і пройти далі. Тим більше що ми обігравали англійців у себе вдома, і це було не так давно. Саме рідні стіни і командний дух вважаю головною зброєю збірної Україні в майбутньому матчі.

Руні? Безсумнівно, він ключовий виконавець у колективі англійців, але як він виступить - складно сказати, адже він пропустив перші два поєдинки і лише зараз увіллється в гру».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хлопці виграйте
тоя сергій
Відповісти
Останні новини
Україна - Англія. Думки фахівців
19 червень, 2012, 14:42