Волинянка Катя Рибак здолала суперника і пройшла у прямі ефіри «Голосу країни»

Волинянка Катя Рибак здолала суперника і пройшла у прямі ефіри «Голосу країни»
Волинянка Катерина Рибак пройшла до прямих ефірів на шоу «Голосі країни». 10 травня у «Нокаутах» вона здолала суперника.

Про це повідомляє VIP.

У «Нокаутах» Катерина Рибак боролася за місце у прямих ефірах із Георгієм Луценком. Він виконував українську народну пісню «Ой чий то кінь стоїть». Натомість дівчина обрала зворушливу композицію Злати Огневич «На острове любви».

Тренери зауважили, що вокально Катерина Рибак була сильніша, втім Георгій Луценко розкрив свій талант із нового боку.

Утім, вибір зіркового тренера Потапа був на користь вокалістки з Волині.

Отож, наступного тижня Катерина Рибак даруватиме свою творчість вже у прямих ефірах «Голосу країни».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну дуже неприємна вона. Мало того що Волинь позорить москальськими піснями та ще й розмовляє по-москальськи. Ну москалиця справжня.
Відповісти
Абсолютно з Вами згідна...Там у Вакарчука Люся з Москви співає украінською, білоруські дівчата теж, а Рибак російською віщає....Ганьба!!!!!
Відповісти
Вона-то наша, нововолинська, і співає як треба, але чогось не вистачає... України, чи що?..
Відповісти
Супер!!!!!
Відповісти
Не вірю!!!?
Що д це за волинянка, про яку ніхто ніколи не чув. А знаєте чому? Бо дівчина давним-давно мешкає й творить у (а тепер увага) МОСКВІ, приймаючи участь у всіх талант шоу!
Обісравшись в раші, дитино, не сри в рідному краю
Відповісти
Не фантазуй, Катя живе і вчиться в моєму рідному місті Нововолинську.
Відповісти
Несправедливо засуджувати талановиту дитину, яка з дев’яти років займається у зразковій студії «Лодомир» і була переможцем багатьох обласних, всеукраїнських і міжнародних пісенних дитячих конкурсів, а також представником від України на міжнародному фестивалі «Змінимо світ на краще», де вона завжди виконувала чудові українські пісні. Катя була єдиною дитиною, яка була запрошена виступити з піснею «Повір у себе» на святкування Річниці Незалежності України у Палаці Україна у Києві. Якби ви частіше відвідували дитячі звітні концерти, конкурси ви б неодмінно її запам’ятали. А на будь-яких великих шоу чи міжнародних конкурсах потрібно показати свій різнобічний талант - вміння співати різними мовами, відчути і передати характер пісні, а також виконати ту пісню, яку тобі порадить твій тренер.
Будьте добріші і вболівайте за своїх достойних земляків.
Відповісти
Співати можна, так, хоч китайською мовою, але давати інтерв'ю російською дівчинці з Волині - це ганьба...Що б ви тут не писали на іі захист. Росіянка, білоруски співали украінською, а наша, як завжди...З такого факту і починається запроданство, як у Лорак...Такі люди здатні на все, аби бути на сцені.Можливо, я пишу жорстко, але у нас час це так, на мою думку. Патріотизм - це і рідна мова. Уже освіта Донбаса виховала покидьків сепарів, які...Самі знаєте, що роблять...
Відповісти
Не перегинайте вже палку! Ви з цим "патріотизмом" вже взвгвлі...! Програма йде на українському каналі, учасники самі вибирають, або тренери, пісні і вибирають ті, з якими вони впораються, щоб пройти далі! От якби вона співала у рашці і не українською, от тоді можна б було посперичатись, а так - залиште дівчину у спокою!!! А ви знаєте, що переважна більшість ведучих, дикторів... на ТБ виходячи з єфіру - розмовляють взагалі російською?! А якби Катя заспівала англійською?:) От раджу їй так і зробити наступного разу! Вам вже дах зносить тим "патриотизмом" пхаєте його куди треба і не треба!!!
Відповісти
З патріотичного виховання все і починається...І не про спів говориться навіть, а про інтерв'ю російсько...Чому дівчина з Волині на укрТВ говорить російською???? Волиняки, як завжди, часто роблять так, як вигідно...Недарма їх на львіщині москалями називають...А тренер у неї теж запроданець і гнила людина...Теж, куди вітер...От така компанія у Рибак...
Відповісти
А чкби китайською заптали?)))))))
Відповісти
Троль він і в африці троль!:) Нічого розумного :)
Відповісти
ви вже задрали своїм патріотизмом і своїми москалями!!!Що хочете те і маєте! І війну і смерті і все.....Самі то де?


Відповісти
Конкуренти з Білорусії , Росії виконували українські пісні, а вона -представник з Волині хоч рідну мову знає? В ефірі штокала по російски з помітним акцентом .
Відповісти
Волинські хлопці гинуть, на війні, яку розв'язали от такі сепари, яких якраз і не навчили любити Украіну. А інші волиняки підтримують от таких кать, які не говорчть мовою неньки і під час війни сидять у команді Потапа +- клоуна і иоскальського блазнч! Негідна поведінка!
Відповісти
Але є хлопці з Волині які воюють за Україну і дуже гарно розмовляють на російській мові.)))
Відповісти
Артем Федецький де б не грав, чи то у "Шахтарі", чи то у "Дніпрі", а це навіть не у Києві, завжди спілкується тільки украінською, якою б мовою до нього не звертались.Правильні вчителі у нього були і, звичайно, батьки, на відміну від цієі дівчинки, на жаль.
Відповісти
Яка різниця на якій мові заспівала дівчина,головне від душі.Самі ж напевне чомусь слухаєте пісні на різних мовах і не потрібно ганьбити талантів на якій би мові вона(він) не співала(співавби).
Відповісти
Останні новини
Волинянка Катя Рибак здолала суперника і пройшла у прямі ефіри «Голосу країни»
10 травень, 2015, 23:01