Прем’єр-ліга. Матч 23-го туру: «Металург» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 0:6

Прем’єр-ліга. Матч 23-го туру: «Металург» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 0:6
У матчі другого ігрового дня 23-го туру футбольної Прем’єр-ліги України донецький «Металург» в ранзі номінального господаря поля на столичному НСК «Олімпійський» зазнав нищівної поразки від київського «Динамо».

«Металург» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 0:6

Вчора, 10 травня. Початок – 19:30. Київ. НСК «Олімпійський».

«Металург»: 79.Паньків, 23.Насонов, 44.Прийма, 5.Путівцев, 55.Соболь, 13.Макрідіс, 19.Овсепян (Нойок 77), 9.Лазич (Федотов 51), 8.Нельсон, 37.Карвальо, 10.Мораєс (Мишенко 46).

Запасні: 12.Бандура, 84.Голайдо, 2.Барановський.

Головний тренер: Володимир П’ятенко

«Динамо»: 1.Шовковський, 2.Да Сілва, 6.Драгович, 7.Ленс, 10.Ярмоленко, 16.Сидорчук (Велозу 59), 17.Рибалка, 22.Кравець (Теодорчик 59), 24.Віда, 34.Хачеріді, 90.Беланда.

Запасні: 23.Рибка, 4.Мигель, 5.Антунеш, 19.Гармаш, 20.Гусєв, 29.Буяльський, 91.Теодорчик.

Головний тренер: Сергій Ребров

Голи: 0:1 – Ярмоленко (9), 0:2 – Ярмоленко (27), 0:3 – Хачеріді (45+2), 0:4 – Кравець (50), 0:5 – Беланда (57), 0:6 – Теодорчик (77)

Попередження: Драгович (45+3), Прийма (50), Мишенко (54)

Київське Динамо на шляху до довгоочікуваного золота чемпіонату України не можуть зупинити навіть земляки донецького Шахтаря. У матчі 23 - го туру каток команди Сергія Реброва пройшовся по Металургу з Донецька. У Києві на НСК олімпійський Динамо розгромило команду Володимира П’ятенка з рахунком 6:0, пише champion.com.ua.

Шість голів у цій грі – це навіть менше половини гольових моментів, що були в цій грі у команди Сергія Реброва.

Динамівці забили дуже швидкий гол, коли на 9-й хвилині помиляється захист Металурга і після пасу Кравця Ярмоленко забиває у порожні ворота. Другого голу у ворота номінальних господарів цієї гри не довелося довго чекати. У воротах Паньківа знову розписався Ярмоленко, якому віддав передачу Ленс. У Металурга моментів біля воріт Шовковського не було, за виключенням кількох ударів у бік воріт.

Динамо ж на двох голах в першому таймі не зупинилося. Хачеріді вже в доданий арбітром час красивим ударом пробив у кут воріт і зробив рахунок 3:0 на користь киян. Реалізуй динамівці усі свої моменти у перші 45 хвилин, то рахунок вже міг бути удвічі більшим. Момент за моментом транжирили Ярмоленко та Кравець.

Підопічні Володимира П’ятенка у цій грі зовім були не схожими на команду, яка ще в минулому чемпіонаті відбирала очки в Динамо. Мораєс був малоактивний і зовсім неефективний. Можливо, на гру Металурга вплинув швидкий гол та заміна в перші 20 хвилин лідера команди Лазича. Другий тайм став жахіттям для Паньківа. Захист Металурга виконував лише формальну функцію, а моменти біля воріт Паньківа створювалися один за одним. Ярмоленко на пару з Кравцем мали шанси оформити у цій грі по хет-трику.

Інколи ворота донеччан рятував Паньків, а інколи "піжонили" гравці Динамо. У другому таймі у рамку воріт Металурга влетіли ще три м’ячі після ударів Кравця, Беланда та Теодорчика. Динамо ж нереалізувало 11-метровий удар, коли Рибалка не зумів переграти Паньківа. Металург в цій зустрічі не награв навіть на один гол. Команда з Донецька показала абсолютну інертну та безвольну гру. Це чи не найгірший матч Металурга у весняній частині чемпіонату України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.