Гендиректор СКФ поскаржився на українських бюрократів

Гендиректор СКФ поскаржився на українських бюрократів
Митні і податкові органи почали краще працювати для розвитку великого бізнесу, однак кількість контролюючих органів все ще суттєво відрізняє Україну від європейського підходу ведення підприємництва, вважає генеральний директор АТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський (на фото).


Про це він говорив під час прес-конференції 21 червня.

«На прикладі нашого підприємства хочу сказати, що в Україні за останній період, особливо після прийняття податкового кодексу, стало краще працювати з точки зору оподаткування, зменшилися розміри податку на прибуток», - зазначив Володимир Цибульський.

Генеральний директор одного з найбільших підприємств Луцька нагадав, що з 2014 року зменшиться розмір податку на додану вартість, а також кількість податків взагалі. Також започатковано з квітня 2011 року систему відшкодування ПДВ.

«За цей період наше підприємство не мало жодної проблеми з відшкодуванням експортного ПДВ», - зазначив Цибульський.

Керівник АТ «СКФ Україна» відзначив покращення роботи митниці, адже тепер у 4 рази менше часу вистачає на митне оформлення вантажів.

«Турбує велика кількість контролюючих органів в Україні. І хоч їх зменшують, але все рівно вони нікуди не діваються. В країнах Європи підприємства можуть не бачити представників якихось контролюючих органів десять років. У нас оскільки вони є і їх багато, то самі собі шукають роботу і як правило знаходять», - зазначив Цибульцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гендиректор СКФ поскаржився на українських бюрократів
21 червень, 2012, 18:04