Депутат пропонує повністю розвалити будинок на Рівненській

Депутат пропонує повністю розвалити будинок на Рівненській
Обвалений будинок на вулиці Рівненській у Луцьку краще розвалити, а земельну ділянку продати на аукціоні і збудувати там новий будинок, - вважає депутат Луцької міської ради Василь Гриб.

Про це він говорив 21 червня під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На думку «тимошенківця» Гриба, така стіна могла впасти тому, що зведена неякісно, мовляв марку цегли і марку розчину підібрали невдало. Та й без втручання у будинок не обійшлося, думає він.
«Коли розчин сильніший від цегли, то стіна триматиметься і не впаде, хоч вибийте три метри. А тут упало якихось два метри і все завалилося... Такого не може бути, щоб стільки років стояло, а потім впало. Щось там було зруйновано», – зауважив він.

Тому зараз найліпше, на думку Гриба, аварійний будинок знести, ділянку продати на аукціоні й збудувати там новий житловий будинок, а мешканцям цього злощасного будинку придбати інші квартири, зокрема і на вторинному ринку, щоб дешевше обійшлося.

Заступниця міського голови Лариса Соколовська натомість зауважила, що зараз не варто робити поспішних висновків, слід відкинути емоції та дочекатись остаточних висновків експертів.

«Коли буде заключення про те, що будинок потрібно знести – будемо зносити. Коли буде заключення про те, що в будинку треба проводити капітальний ремонт – будемо проводити капітальний ремонт», – сказала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пусть этот депутат такой "умный" посмотрит на дома вокруг 109, там все в подобной ситуации и где он возьмет денег на столько сносов-построек?! Если из своего кармана то - вперед и с песнями! Умник! Только бла-бла без мозгов!!!
Відповісти
Це звісно тільки слова - але це рішення єдине правильне. Натомість будинок заліплять пластиліном, а на виділені кошти гахнуть чергову дачу. Кому є діло до людських життів?
Відповісти
Останні новини
Депутат пропонує повністю розвалити будинок на Рівненській
21 червень, 2012, 17:55