Скарги лучан на водіїв маршруток та відсутність останніх рейсів

Скарги лучан на водіїв маршруток  та відсутність останніх рейсів
Протягом місяця на адресу міської ради щодо руху міського транспорту звернулися 32 громадяни.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради у стінах Луцької міської ради, - інформує «Волинська правда».

Нарікання лучан, викликані великим інтервалом руху маршрутних автобусів та неналежною поведінкою водіїв. Проведений працівниками управління транспорту та зв’язку моніторинг показав, що низка звернень не знайшли свого підтвердження, де факти порушень було виявлено - відповідно було вжито заходи впливу (попередження водіїв, дисциплінарні стягнення тощо). Скарги надійшли на маршрутки № 9, 10, 11, 18, 22, 23, 29, 30, 31, 32, 47 та тролейбуси № 1,2,4, 4а,6, 8, 12 тощо.

Місцеві жителі подякували за організований рух тролейбусів у святкові дні, а також дякували міському голові за продовження маршруту № 4 до дачних масивів «Промінь» і «Калина».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за шо дякували?
голова за кермом маршруту №4 возив?
Відповісти
А навіщо скоритили маршрут №18 до ст. ринку. Краще його б до ДПЗ продовжили, а то тепер ходить напів порожній.
Відповісти
Ще сюди в список №28 потрібно добавити.Виїзжають раніше потрібного часу а потім повзе всю дорогу,ще й умудряється по мобільному цілу дорогу говорити.На звернення пасажирів,каже то їдьте на таксі.Та тролейбусом швидше доїдеш ніж 28
Відповісти
Мер хоче виграти вибори ще раз от і його оточення пише всяку всячину краще б розказали з чиєі вини цей маршрут не іздив. Ане іздив з вини романюка який віддав його під депо.от добре що знайшлися перевізники і працюють на цьому маршруті і мера тут заслуги нема.а якщо вже дякувати то за все за аудіорекламу яка бубнить майже на кожній зупинці за холодну воду за те що тролейбусну зупинку від драмтеатру пер енесли до украіни,хай вийде подивиться як маршрутка по декілька хвилин не може заіхати на зупинку.
Відповісти
Я в шоці з їзди маршруток 26. На роботу вчасно виїхати не можна, і з роботи теж. Вони взагалі їздять як хочуть. То немає жодної, то їдуть одна за одною три в ряд)))))))) ЦЕ якийсь КАПЕЦЬ. З Вишкова маршруткою хіба 26а виїдеш нормально, вона завжди по графіку їздить, тільки трошки незручний графік, а так все добре. ПАНЕ МЕР ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА МАРШРУТ № 26
Відповісти
Прошу звернути особливу увагу на маршрути які їдуть по вулиці Дубнівська а лсобливо (1 і 30). Останнім часом значно скоротилось число їх рейсів, зранку в маршрутку неможливо влізти, а ввечері взагалі дочекатись просто нереально, також змінили маршрут 18 що дуже недоречно в даній ситуації!
Відповісти
Останні новини
Скарги лучан на водіїв маршруток та відсутність останніх рейсів
26 травень, 2015, 10:18