У Партії регіонів розбиратимуться з волинськими колегами, які голосували за УПА

У Партії регіонів розбиратимуться з волинськими колегами, які голосували за УПА
Партія регіонів не буде приймати різких рішень стосовно депутатів Волинської облради від фракції ПР, які підтримали зверення до Верховної Ради про визнання учасниками бойових дій воїнів ОУН-УПА.

Про це сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів у парламенті Михайло Чечетов, пише Обозреватель.

«Ми будемо вивчати це питання. Ми подивимося, яким чином приймалося це рішення, проаналізуємо документ, про який іде мова. Тоді ми обговоримо це питання на раді фракції і тоді приймемо остаточне рішення», – сказав Чечетов.

Також він застеріг від поспішних оцінок поведінки депутатів Волинської облради від ПР і зазначив, що вивчення цього факту повинне відбуватися з особливою ретельністю.

Раніше, 22 червня, стало відомо, що Волинська обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради України із проханням визнати вояків ОУН-УПА учасниками бойових дій під час Великої Вітчизняної війни.

Це рішення, за інформацією Волинських новин, підтримали також депутати облради від Партії регіонів: Олександр Башкаленко, Олександр Курилюк, Петро Пронь, Валентин Скуба, Іван Смітюх, Валерій Трикош, Віктор Карпук, Юрій Лобач, Надія Поліщук та Андрій Тимейчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Разберутся как попало и не накажут ни кого следует, ни хоть кого-то. Тем более, во-первых, Ганну Герман из АП ещё никто не увольнял... и во-вторых - а кого из депутатов ВРУ наказали за голосование по кардиналу Йосыпу Слипому?
Відповісти
Урки зразу не наказують...
Пройде час...
Пред`ява буде...
Відповісти
людей які воювали в упа вже не зосталось. Їхні дії розсудив бог і історія.Я наприклад рахую бандерівців, дивізію сс галичина героями які віддали своє життя україні. Тільки питання таке: чи можна дурний український народ довбати цим питанням стільки років??? В ідіотів немає більше справ? Чи це єдиний варіант пропіаритись? Так крім питань визнань, надання героїв, переіменнування вулиць є сьогоднішнє життя. Ви краще розкажіть скільки розікрадено державних коштів, скільки продано за безцінь державного майна. Розкажіть що конкретно зроблено в цифрах. Я розумію що позтивів для розповідей нема. Купка паразитів думає що їм можна все і вони настільки недоторкані. Думаю недовго зосталось до появи УПА 21 століття, і потече кров паразитів...
Відповісти
Коли вже той Чечетов всре..ся. Скоріш би осінь.
Відповісти
Останні новини
«Мерседес» наїхав на юнака
23 червень, 2012, 12:42
У Партії регіонів розбиратимуться з волинськими колегами, які голосували за УПА
23 червень, 2012, 12:32