Гравці та тренери збірної України з футболу переконують фанатів бути цивілізованими

Гравці та тренери збірної України з футболу переконують фанатів бути цивілізованими
Перед матчем відбірного турніру Євро-2016 проти збірної Люксембургу футболісти та тренери національної команди України звернулися із посланням до своїх уболівальників, в якому просять підтримувати команду цивілізовано.

Про це йдеться на сайті ФФУ.

“Нам, гравцям національної збірної команди України, надзвичайно приємно ділити з вами тріумфи і злети, долати терни на шляху до перемог!
 
Ми радо вітаємо кожного шанувальника футболу на трибунах українських стадіонів. Проте зараз ми разом з Вами ризикуємо опинитися у досить неприємній ситуації. Ситуації, коли в Україні не залишиться арен, на яких дозволено проводити міжнародні матчі.
 
Безвідповідальна поведінка групи вболівальників на НСК «Олімпійський» під час півфінального матчу Ліги Європи між футбольними клубами «Дніпро» та «Наполі», а також – під час фінального матчу за Кубок України, створили реальну загрозу застосування жорстких санкцій до стадіону, аж до ймовірної його дискваліфікації. При цьому нагадаємо, що на «Арені Львів» 5 секторів будуть порожніми на матчі Україна – Люксембург через некоректну поведінку фанатів під час осіннього матчу Україна - Македонія. До того ж, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків все ще перебувають у списку міст, не рекомендованих УЄФА для проведення міжнародних футбольних зустрічей.
 
За таких обставин національна команда може взагалі втратити право приймати опонентів на своїй території. А це – категорично неприпустимо! Така перспектива є ганебною для кожного патріота своєї держави, особливо зараз, коли увага всього світу прикута до героїчної боротьби українців за свою незалежність.
 
Тож ми, гравці національної збірної команди, закликаємо усіх уболівальників – станьте нашим свідомим і ефективним 12-м гравцем! Ми потребуємо ваших емоцій, вашої шаленої енергії, яка, не виплескуючись за межі цивілізованої поведінки, допоможе нам створити на полі справжнє свято футболу. Разом до перемоги!”, - йдеться у зверненні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравці та тренери збірної України з футболу переконують фанатів бути цивілізованими
11 червень, 2015, 21:57