Чоловік викрав велосипед, щоб втекти від міліції

Чоловік викрав велосипед, щоб втекти від міліції
В одному із волинських сіл, чоловік після пограбування торгової точки, поцупив і велосипед: останнім крадій збирався накивати п'ятами від міліції.

Про це інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

В одному із сіл Волині міліціонери спочатку зафіксували факт крадіжки грошей із торгової точки, а потім із заявою звернулася місцева жителька, яка повідомила про зникнення велосипеда.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники сектору карного розшуку за підозрою у скоєнні злочинів затримали 24-річного мешканця сусіднього району. Хлопець раніше проблем із законом не мав. Чому пішов на злочин, і сам пояснити не може. Однак зізнається, що таки він, пошкодивши навісний замок, викрав 170 гривень із торгової точки. Очевидно зрозумівши, що знайти крадія правоохоронцям буде неважко, хлопець вирішив втекти із села. Для цього він поцупив із господарства місцевої жительки велосипед.

Нині зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 185 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік викрав велосипед, щоб втекти від міліції
26 червень, 2012, 09:34