Волинські регіонали кажуть, що за УПА не голосували

Волинські регіонали кажуть, що за УПА не голосували
Депутати фракції партії регіонів Волинської облради запевняють, що не голосували за звернення до Верховної Ради про визнання учасниками бойових дій воїнів ОУН-УПА, а результати голосування пояснюють тим, що відбувся збій системи «Рада».

Відповідна заява фракції від 23 червня оприлюднена на сайті обласної організації Партії регіонів.

Нагадаємо, 21 червня 2012 року Волинська обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради України із проханням визнати вояків ОУН-УПА учасниками бойових дій під час Великої Вітчизняної війни.

Це рішення, за інформацією Волинських новин, підтримали зокрема й депутати від Партії регіонів: Олександр Башкаленко, Олександр Курилюк, Петро Пронь, Валентин Скуба, Іван Смітюх, Валерій Трикош, Віктор Карпук, Юрій Лобач, Надія Поліщук та Андрій Тимейчук.

Після того заступник голови фракції Партії регіонів у парламенті Михайло Чечетов, коментуючи цей факт, зазначив, що остаточне рішення щодо цих депутатів партія прийме лише після того, як детально вивчить, як відбувалося згадане голосування і обговорить це питання на раді фракції.

У своїй же заяві волинські обранці пояснюють, що через збій системи «Рада» спрацювали картки кількох депутатів фракції на підтримку рішення, хоч депутати фактично не голосували за поданий проект.

«Депутатська фракція Партії регіонів виступає проти внесення на розгляд сесії обласної ради проектів суперечливих політичних рішень, звернень, які вносять непорозуміння та протистояння серед громадян. Ми вважаємо, що робота обласної ради має бути конструктивною, мають розглядатися ті питання, які є в компетенції обласної ради, значимі для регіону та громади. Це принципова позиція партійної організації та депутатської фракції», – йдеться у заяві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лоханулись.
Відповісти
Голосували, не голосували мені по цимбалам. Всі знають що ПР це придаток путінських медведів, і цим все сказано. У їх історія індентична: по трупах до влади.
Відповісти
Останні новини
Волинські регіонали кажуть, що за УПА не голосували
26 червень, 2012, 09:28