Дітей у Володимирі-Волинському витягли з-за комп’ютерів і показали красу рідного міста

Дітей у Володимирі-Волинському витягли з-за комп’ютерів і показали красу рідного міста
Збірні команди міських шкіл Володимира-Волинського, до кожної з яких увійшли по десять учнів 5-8 класів та по двоє їх вихователів, змагались за звання кращих у історичному квесті «Стежками древнього міста Володимира».

Проведення квесту фінасово та власною участю у ньому підтримали місцеві підприємці.

Ініціативи організації пізнавально-розважальної акції, яка мала на меті витягнути дітей з-за комп’ютерів та показати їм довколишню красу рідного міста надійшла від волонтера громадської організації «Фонд Кримінон-Надія» Наталії Шандалко. Її підтримали місцева Спілка промисловців і підприємців, працівники управлінь та відділів міськвиконкому, історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир».

У грі, що стартувала біля історичного музею, команди почергово рухалися за маршрутом, вказаним на карті, та виконували завдання, які на кожному пункті маршруту їм вказували організатори гри. Таким чином учасники змагань зупинились біля таких визначних місць як костел Йоакима та Анни, пам’ятник князю Володимиру у парку «Слов’янський», Василівська церква, собори - Успенський та Різдва Христового.

На кожному з пунктів вони коротко ознайомлювались з історією пам’ятки культури чи архітектури та демонстрували результати виконання завдань, серед яких, зокрема, було: сфотографувати щасливе обличчя перехожого, набрати води з джерела, купити дешевої крупи для підгодівлі голубів на площі міста, подарувати жителям міста брошуру “Правила щасливого життя”, висадити квіти на одній з центральних клумб (на фото: з цим завданням швидко впоралась команда школи №5).

У підсумку перемогу здобула команда НВК «ЗОШ І-ІІІст. №3-ліцей». Переможці були нагороджені походом до піцерії, а також мечем, виготовленим у старовинному стилі, що символізує силу, лідерство, справедливість.

Також підприємці міста забезпечили переможців сертифікатами на ознайомлення з новою професією. Усі учасники квесту отримали квитки на похід у кінотеатр, значки та блокноти, а ще – смачне морозиво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо підприємець Шандалко разом зі своїм чоловіком свободівцем Шандалком так планує організовувати життєдіяльність міської громади то місто чекає на цілковитий занепад!!!! Крім цього через цей фонд втратив свої кошти не один городянин! Ганьба!!! Щось організовувати це не прибутки приховувати!!!
Відповісти
Дiтям сподобалось.
Відповісти
Крім Шандалки ще багато людей було задіяно про яких вона чомусь забулась згадати але свій сектанський Крімінон чомусь не забула. Савпадєніє. Нє думаю.

Відповісти