Вбивство Олеся Бузини розкрито, - Арсен Аваков

Вбивство Олеся Бузини розкрито, - Арсен Аваков
16 квітня близько першої години дня двоє злочинців розстріляли колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузину. Вранці у четвер 18 червня злочинці були затримані.

Про це повідомив міністр МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбук.

Аваков пише, що карний розшук і слідство МВС, протягом двох місяців проводили розслідування цього вбивства. Були отримані встановлені факти і прямі докази про участь у цьому злочині групи осіб, в тому числі безпосередні виконавці вбивства.

"Сьогодні вранці двоє встановлених підозрюваних були затримані. Двоє киян: Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р.н та Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р.н. Нами встановлено, коли, де і у кого зазначені особи придбали автомобіль, на якому згодом стежили за Бузиною. Саме на цьому автомобілі злочинці і зникли з місця вбивства", - повідомляє Аваков.

Автомобіль був встановлений і вилучені речові докази. За результатами проведених судових експертиз отримані прямі докази причетності зазначених осіб до скоєння цього вбивства.

"Коли я говорю ПРЯМІ докази, це - в тому числі експертизи ДНК з кинутого злочинцями одягу на місці злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного слідства, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині", - роз'яснює міністр.

Після проведення всіх необхідних гласних і негласних слідчих дій, збору всіх необхідних прямих доказів і доказів вранці 18 червня вказані особи були затримані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поздравляю вас, ребята, преступление раскрыто!
Відповісти
дати по року умовно
представити до почесних нагород
Відповісти
А хто ж замовник? так і не сказали.
Відповісти
Та за вбивство цього подонка слід преміювати хлопців. До речі за них встановлено заставу 5 млн грн. Скинемось?
Відповісти