Знову потребують допомоги бійці 14-ї ОМБр

Знову потребують допомоги бійці 14-ї ОМБр
Володимирські священики-волонтери протоієрей Микола Баган та отець Сергій Місан відвезли черговий вантаж для потреб місцевої бригади, що перебуває на Сході.

Бійців 14-ї ОМБр чотири дні тому з передової перекинулив тил, на полігон «Широкий лан» у Миколаївську область.

Вони приїхали туди і зразу почали облаштовуватись, бо намети потрібно було встановити, адже під палючим сонцем без укриття довго не витримаєш. А от кухнею на той час на полігоні ще навіть не пахло, і коли її облаштовуватимуть, хлопці навіть не знали. Тож неймовірно раді солдати були в першу чергу привезеним харчам.

Крім того, отримали військові питну воду, продукти, що можуть довго зберігатись, консервацію, найнеобхідніші речі особистої гігієни. Микола Баган також повідомив, що особисто з рук в руки бійцям передав дороговартісний, ціною близько 10 тисяч, дзеркальний фотоапарат, який вони дуже просили.

Для збору коштів на його придбання міська рада організувала акції, долучились до цього й місцеві журналісти, які пожертвували для купівлі такого суто журналістського приладу кошти, якими міська влада відзначила їх з нагоди нещодавнього професійного свята.

Священики-волонтери висловлюють вдячність за допомогу у організації цієї поїздки міському голові Петру Саганюку, який організував заправку мікроавтобуса і збір необхідних речей, Сергію Мельничуку, який власним транспортом відвіз вантаж на Схід, сільським головам, священику з римо-католицього костелу, мешканцям міста і навколишніх сіл.

"Цього разу я їздив на Схід уже в 21 раз, для отця Сергія це третя така подорож. І, вочевидь, вона не остання. Потреб у солдатів безліч. Телефонують звідти земляки і просять елементарних речей: води, їжі, засобів гігієни", - повідомив отець Микола.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого на війні "дзеркалка" Там що, фотосесії будуть влаштовувати???? Звичайного фотоапарата не вистачає...
Відповісти