Волинські активісти Євромайдану про повернення Микитюка

Волинські активісти Євромайдану про повернення Микитюка
Журналісти нашого видання поцікавилися думкою волинських активістів Євромайдану та чиновників про повернення Романа Микитюка на посаду керівника митниці.

Щодо нового призначення на стару посаду прозвучали такі думки:

Депутат Волиньради Володимир Бондар: «Ставлюся вкрай негативно, я вважаю, що це недопустимо за даних умов, щоб люди такого плану як пан Микитюк очолювали взагалі будь-які державні структури, і впершу чергу митницю, тому що людина не вперше перебуває на такій посаді, і тільки той, хто зовсім не цікавиться справами, не знає, які оборудки мали місце на митниці під час його голововування».

Активіст Євромайдану України Ігор Алєксєєв: «Я вам так скажу, якщо в нас країною керує колишній регіонал, то це нічого дивного, що колишній регіонал керуватиме Ягодинською митницею».

Активіст Євромайдану Волині Володимир Пащенко: «Я думаю, що це виклик всім майданівцям… Мені цікаво, як він пройшов процес люстрації , що тоді таке люстрація в Україні. Мені просто бракує слів. Я нічого не маю проти Микитюка Романа, але напевно завтра по цій логіці мають повернутися Калєтнік, Пшонка, Віктор Янукович і Азаров…Виходить так?».

Заступник голови Волиньради Олександр Пирожик: «Знаєте, я б не хотів коментувати, зважаючи на те, що це депутат, але я схиляюся до тої думки, що тут має враховуватися думка не лише депутатського корпусу, але й думка громади. Якщо більшість громади вважає, що це не відповідає тим процесам, які забезпечують люстрацію, значить ця думка громади має домінувати в подібних питаннях».

Голова ГО «Автомайдан Волині» Сергій Поха: «Негативно. Він себе зарекомендував. Як людина може бути на посаді і бути таким олігархом як є».

Депутат Волиньради Святослав Боруцький: «Я вважаю, що ті люди, які керували при Януковичу не мають права займати посади. Якщо люди можливо десь працювали, але пройшли люстрацію і не були задіяні в тих чи інших деструктивних моментах, репресіях, то в індивідуальному підході можливо й можна, я маю на увазі без прізвищ, але ті люди повинні пройти люстрацію, і тоді ми можемо говорити чи достойні ці люди займати посаду, чи не достойні».

Самооборонівець Андрій Хведчак: «Я взагалі проти повернення на старі чи рівнозначні посади людей, які, скажімо так, були основою режиму Януковича, в тому числі і по нашій Волинській області. Це стосується всіх екс-регіоналів і депутатів обласної ради, і районних рад. І Микитюка це так само стосується. Якщо у нас нормально сприймається, що колишні члени цього злочинного угрупування, по суті існують і зараз кругом нас, тобто залишаються головами державних установ, головами лікарень».

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов: «Я його особисто не знаю, але я вважаю, що призначення осіб, до яких існує упереджене ставлення в суспільстві – це є певною мірою знущання з минулорічних подій Майдану. Тому вважаю, що влада, яка займається такими призначеннями, має зважати на те, що це підсилює градус суспільного невдоволення і може зрештою призвести до певного соціального вибуху, адже однією з умов революції Гідності було очищення влади… Відносно самого нього я нічого не можу сказати, бо я з ним не працював, а відносно цієї ситуації виглядає не гарно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 87
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ж ваш майдан дав нам? Жили собі більш менш нормально, а тепер з голоду будемо пропадати, бо самі привели до влади нелюдів! Відкрийте очі! То поставте свого Гузя до митниці, правильно що з Білорусії гнали, ще б з України таких повиганяти. Як може виступати людина, яка тільки привикла орати і скандувати, яка взагалі не розуміється в виробництві та економіці. А де він гроші бере? Лопатою заробляє бідолага чи що? А Роман гідна людина!
Відповісти
Після такого коменту ти просто виродок!
Відповісти
Бондар, Осіпов,Пирожик - це особи, до яких існує упереджене ставлення в суспільстві, запитувати їхню думку -це є певною мірою знущання з минулорічних подій Майдану. Перші аферисти.
Відповісти
Пирожик під час революції гідності більшість часу провів на майдані.
Відповісти
Не на Майдані , а у "МАЙДАНІ"
Відповісти
не чудіть,маєте біду на донбасі отримаєте кругом кондони
Відповісти
А чого ж ви тільки депутатів?Ви людей запитайте!Які з ним працювали!Надійний, конкретний і відвертий!Любить чесну гру за правилами!А не аферист, яких зараз повно!Романе, удачі!Громада Волині з тобою!
Відповісти
г..ндон, ти яке право маєш розписуватись за всю громаду?
Відповісти
А мені цікаво. А чому журналісти вашого видання цікавляться думки лише активістів Євромайдану? Там медом намазано? Чи що? Чи то інші - не активісти, а пересічні громадяни - вже другий сорт? Може же тоді канонізуємо тих активістів. Щоб у кожного в оселі стояли на столі чи там де. Тим паче,не хочеться ображати, але їх думка має заангажований характер.
Відповісти
Усіх, хто жив в Україні при Януковичу виселити за межі.
Відповісти
Хочеться ще додати, що нічого доброго ті активісти не принесли. Собі можливо й зробили добре... А іншим? Ціни гляьте...платіжки подивіться... То і є - жити по-новому, жити по-хорошому.
Відповісти
Ми самі себе знищуємо зсередини, тут і путіна не треба...Щось зараз відбувається у верхівках влади зрадницьке і, сорі, смердюче...
Відповісти
знову путін? вже той путін вухо ріже... ті кондони при владі зрозуміло чого весь час його згадують... щоб просто очі людей від своїх призвіщ відвести. а ви вже чого? телевізор передивились? а зараз відбувається те що й завжди. тільки вже масштаби більші.
Відповісти
Як на мене, то думки таких "активістів майдану", як Пирожик Бондар, Алєксєєв, Поха та інші волинян взагалі не цікавлять - то не люди, то ЛЮДИСЬКА! Вони завжди були на вістрі усіх політичних подій і використовували це лише у власних цілях!! Вони лише себе хоті ли б бачити при "владних коритах". Що вони можуть уже показали два українські майдани - розвалювати, красти, продавати знищену Україну всім її ворогам!За Микитюка говорити не буду - нехай говорять ті хто з ним працював. Митниця (хто б її не очолював!) завжди буде працювати так, як буде керувати влада і погоду там не зробить ні один начальник. І красти там будуть так, як буде красти владна верхівка. Риба псується з голови!!
Відповісти
Митниця (хто б її не очолював!) завжди буде працювати так, як буде керувати влада і погоду там не зробить ні один начальник - вот! А сейчас вместо реальной стратегии и тактики - опять непонятные кадровые перестановки. А суть та же. Спорные вопросы те же. За год не удосужились поменять законодательство про угманитарку в АТО!
Відповісти
Митниця (хто б її не очолював!) завжди буде працювати так, як буде керувати влада і погоду там не зробить ні один начальник - вот! А сейчас вместо реальной стратегии и тактики - опять непонятные кадровые перестановки. А суть та же. Спорные вопросы те же. За год не удосужились поменять законодательство про угманитарку в АТО!
Відповісти
У нас так, як людина хоче щось зробити для держави, для суспільства, то її завжди хочуть прибрати, це наше з вами горе. Роман відроджує село, дає робочі місця в СЕЛІ, допомагає людям в біді, він чесний, розумний, а не "маріонєтка". Я хочу побажати сили, терпіння, та міцного здоров"я йому! Тримайтесь Роман!!!!!
Відповісти
Вже домайданились,пройде певний період і якщо ситуація не змініться, то цей час буде оцінений як геноцид українців, а верхи ніяк не "нажеруться". Хай буде Роман з Волині, але ж українська жаба декого задушує, а так звані патріоти і народні депутати хочуть проштовхнути ту людину, яка б їм заплатила чи ще мати якісь преференції.Ясно як білий день. Невже ви думаєте, що народ такий дурний? Роман, не звертай уваги на писак.Ти досвідчений, хороший керівник і людина, яка дуже багато допомогла іншим. Успіхів, тобі, і хорошої роботи.
Відповісти
Ні не домайданились... Побачите що буде з цією владою.
Відповісти
никакого майдана был переворот ради обогащения гузеватых и их хозяев
Відповісти
Дмитрий Киселев Россия1 специально для ваты)))
Відповісти
О алексеев знову зявився хоче клюва всунути на митницю, він же ш працює лише за гроші.Да цей хазяїн побагаче за савчука.
Відповісти
ця скотина алєксєєв мутив собі гроші на відправці людей на майдан і він активіст євромайдану . Я в шоці. Люди ви тупі чи дурні?
Відповісти
Гузь буде митницю блокувати? А ми заблокуємо його, хто він такий? Життя знає? Такий розумний? Роман ми з тобою!!!!
Відповісти
А за які гроші він відроджує те село (скупівля то є відродженняя - ну не знаю)за чий кошт ві понакупляв техніку маєтки літаки Виходить він хороший бо мало ще накрав на митниці Так дайте йому ще а то йому не хватає на пару заводів чи сіл з лісами купити
А взагалі ми ніція бидлотна без пана жити не можемо - і так нам треба а майдан ---- людей шкода що стояли що зараз воюють а верхівка далі деребанить
Відповісти
За які гороші це б не було, він їх не в своє "пелько" брав, а дав людям роботу, а хіба погано що є завод, ферма, медпункт? Зрозумійте в людей є робота! Є за що хліб купувати, заберіть це все, і що буде? Сотні безробітних! Хіба це добре? Що тут говорити, в нас нація така, як сусіду добре, то "жаба" з"їдає. Проїдьтеся по селам і подивіться що там коється, і відвідайте село "Романа"! А тоді поговоримо!
Відповісти
А дійсно Ви маєте рацію. Я тут подумав ( дуже рідко це роблю))) і готовий з Вами погодитись
Давайте наприклад Роману Микитюку віддамо поповиту від надходжень на Волинську митницю
Уявляєте, як всі в Турійську заживуть? Роботи у всіх буде. І ставок, і млинок, і вишневинький садок Розквітне Турійщина. Щось в цьому є)))
Відповісти
Так, без пана ми жити і не будемо, погоджуюсь. Але краще жити біля мудрого, розумного і чесного пана!
Відповісти
Гузі й підгузники, а що ж ви зробили бодай трохи для людей? А ваш "попєрєднік" Бонда? Вже ж був, падло, при владі, щось помінялось, крім того що Гряду майже всю разом зі Столяром прихопив? Хочете, щоб митницею керували "правосєки" з іншими майданутими, які є звичайними бандюками?
Що Роман корупціонер, як всі у цій країні, ніхто й не спорить. Але краще такі, як він, які самі їли і давали іншим, жо того ж дають заробити людям, ніж побратими-грузини, хай би вони викасувались, як в Одесі. А їхній криміналітет був найбільш потужним ще при Союзі. Такщо краще свій Роман, ніж чужий Гогі, або такий же чужий і ненависний більшості, крім власних "побратимів" Гудзь чи несамовитий Бондар. Хватить, завели країну у прірву, треба вже за них братись, бо доведуть до ручки.
Відповісти
Класс! Геть Гузів і підгузників!!!!!!!!! Романа вперед!!!!!!!!!!
Відповісти
З коментів зрозуміло що народу вже набридло слухати реформаторів з майдану які довели країну до зубожіння
Незагорами той час коли їх поженуть поганою мітлою
Відповісти
Шановнi громадяни Украiни куди ми з вами котимось,за що загинула Небесна Сотня?на майданi ,за що гинуть нашi бiйцi в АТО?невже ми хотiли змiн в краiнi для того щоб такi хабарники як Микитюк знову повертались до влади.....Жах
Відповісти
На головній сторінці топ новина "ЯКИЙ ПОГАНИЙ МИКИТЮК" а в добірці популяре на головні сторінці новина "ЯКИЙ ХОРОШИЙ ТЕПЕРЕШНІЙ КЕРІВНИК АНДРЕЙКІВ"
І ще Пащенко коментарі дає який є власником сайту і дає команди які коментарі видаляти

ВОЛИНЬ ПОСТ ПРОДАЖНИЙ САЙТ
Відповісти
домайданились так, що досі оговтатись не можем. За що загинула небесна сотня?! За те, щоб теперішні боси до влади прийшли, народ сам наробив собі біди!! За шо гинуть в АТО?! а за те, щоб теперішні боси і далі збагачувались, щоб всі провали свого недолугого керівницвта могли пояснити війною!!! Ім пофіг, на вас, на вашу сотню,на 200, люди не розуміють елемнентраних речей, не ррозуміли, чого вискочили на майдан, що не бачили, хто є "прєдводітелями " майдану. Не знали за кого голосували на виборах?!!самі винні у цьому дурдомі. Мабуть через енну кількість років герої майдану стануть антигероями, бо наробили...
Відповісти
а я все більше й більше схиляюсь до того, щоб тим "героям" вже чистити рило. Бо як Ви правильно помітили - наробили...
Відповісти
енну кількість років не потрібно, доживем до зими, із такими думками як у нас стане набагато більше, бо буде геноцид настоящий!
Відповісти
Не чіпайте "господаря " Волині!!! Воно ще не набрало всьго потрібного
Відповісти
Так ми скоро дойдемо до того що майдан був помилкою а Янукович був хороший і давайте його тоже повернемо бо ві був хороший пан і людям давав кістку погризти
ПОЗОР НАЦІЇ
Відповісти
Не був він хороший, і треба було його гнати. Але не для того, щоб прийшли ще гірші, а з собою привели закордонних зайд, які навіть у себе в Грузії, яка вважається цілком демократичною і проєвропейською, в розшуку за корупцію. Не можна всіх під одеу мітлу тільки за те, що працювали при попередніх владах, професіонали повинні лишатись. А майдан дійсно був помилкою, як і перший, у 2008-му... ці руки нічого не крали. Бодай вони всохли після того, що наробили в країні, з цього все й пчалось.
Відповісти
А проблема в тому що ви їх цих гірших обрали, потрібно було їх всіх в шию та самим ставати та робити, ато звикли що хтось за вас може зробити.
Відповісти
Схаменись, чоловіче, хто їх обирав, які ще вибори, як вони фальсифікуються ще у 2008-му показали. Голосуй не голосуй, все одно получиш олігарха.
Відповісти
Майданівці вийшли щоб зсінити владу, а ви люд який купують за гречку не думаєте за кого голосуєте, ось і маєте що маєте! По заслузі!!!
Відповісти
Люди ви дурні чи сліпі? Цей чел має вертолети, автомобілі по 100 000$ яхти будинки завдяки митниці, він ніде не працював окрім митниці де заробив статки, Таких одіозних фігур не то зо допускати до роботи їх гнати з України.
Відповісти
Тоді Гузь ще більш одіозгний, бо він ВЗАГАЛІ ніде ніколи не працював, лише жив за рахунок інших і розкривав пельку, захлинаючись праведним революційним гнівом, коли треба відпрацювати замовлення. То може його поставити начальником митниці? Наскільки памятається, навіть після перевороту він публічно відмовлявся від посад, де треба щось робити і нести за це відповідальність, а не ляпати язиком, як то на депутатських посадах.
Відповісти
Все мені подобається
І новина рейтингова
І коментарів начебто багато
Але всі коментарі в підтримку Романа Микитюка з однієї ІР адреси
Нічого не маю проти Романа Микитюка, але якщо він пройшов люстрацію
Тоді потрібно повернути багатьох інших
Героїв Небесної сотні визнати заколотниками, а всіх майданіців кинути до буцегарні
Чому запитали у майданіців ?
Бо вони ризикували своїм життям, своєю свободою щоб відбулись зміни
І цікаво чи за ці зміни вони боролись?
Відповісти
Понад 30 коментарів і всі з однієї адреси? Не знаю, не знаю...
Ризикували життям. А може перш ніж ризикувати життям треба подумати про наслідки? А може треба зрозуміти що завжди знайдеться той, хто має іншу точку зору, відмінну? Чи по тій самій логіці ця інша людина в свою чергу вийде так само ризикувати життям. Тільки вже за інших. За своїх так би мовити. А ще може є верховенство права? Може є досвід справжнього європейского вибору? Мені важко уявити наприклад Німечинну чи там Британію, де люди прагнучи змін суттєвих виходять й починають все крушити. Будь-яка революція це політтехнологія. Вона не виникає просто так. Тим паче в нашій країні. Де людину важко підняти з насидженого місця. Задарма. І чи не Вам про це не знати?!
Відповісти
А можливо подумавши про наслідки відразу стати покірним рабом?
Так, можливо ситим і відносно привіалійованим по відношенню до інших
А як же "Рабів до раю не пускають"?
А хто тоді хлопці з Небесної сотні?
Бойовики, найманці?
Ні, я ніколи не зрозумію Вашу логіку
Заради тих Героїв, що віддали своє життя за краще майбутнє нас з Вами ми маємо працювати і змінювати країну на краще
Якщо Роман Микитюк пройде публічно тест на детекторі брехні і виявиться, що він не брав і не давав
Тоді аргументів проти такої чесної людини не буде ні у кого
Відповісти
Так, шкода хлопців з "небесної сотні" , та тепер мабуть в гробах перевиртаються, за те що вони віддали життя за мерзоту, за слизнів, а ще тисячі "молодих дубів" кожного дня гине в АТО, мовчу вже про життя, ціни, "комуналку", то це правильно, таких змін вони хотіли? Знаєте і я піду на майдан і готова життя віддати, але тільки добре, "тщательно" розгляну хто стоїть на головній сцені!!! А про Микитюка розпитайте людей, не "майданівців", а пересічних громадян, відвідайте Турійський р-н, Ковель. Він молодець! І це не моя особиста думка. І не бришіть що тут одне ІР. Продажний сайт і новини, такі які потрібні вам!
Відповісти
Для мене Небесна сотня в лапки не береться
Тисячі "молодих дубів" кожного дня гине в АТО? Якщо це Ваша правда то Ваше ЗМІ - росія 24 з Дмитром Кісєльовим
Я піду на майдан і готова життя віддати, але... Бла бла бла Був час коли на сцену бажаючих вийти майже не було . А скільки коштував квиток на сцену Ви знаєте?
Кримінальна справа, як бонус
Турійський район відвідали, подивились, розпитали і якщо бажаєте можемо опублікувати, що там цікавого
Брешіть не брешіть (to be or not to be))
От Ви чому не написали своє справжнє ім'я, прізвище?
Ви просто троль і дійсно Ви змінили ІР)))
Відповісти
Ви всіх тільки тролями і вмієте називати! Фу, огидно, я зробила свій висновок, на цей сайт немає чого навіть заходити, брехня, справді знаєте сижу тут з 1000 компів, і пишу)))) Діалог, тільки ви і я))) Сміхота)))) Удачі вам і вашому виданню!
Відповісти
Дивлячись на ту кількість коментарів яку Ви залишили і на кількість переглядів думаю, що останні Ваші слова були щирі)))
Завдяки нам і Ви маєте, що робити)))
Удачі і Вам!
Відповісти
Раби? А хто тут рабом був? Покажіть мені його? Ви? Я? Степан з сусіднього хутора? В чому це взагалі полягало? А зараз? Ми вільні? Якщо зрештою порівнювати сьогодшній рівень життя пересічного громадянина з тим що був бодай торік, то якось раби - це те, що стало. А не те, що було.
Чи ви знову будете казати про почекайте?
До того ж дуже дивно чути про почекайте на зміни від людей, які ведуть звичний спосіб життя. Для яких не змінилося нічого. А в декого навіть стало краще-краще. В той час як для більшого загалу змінилося все.
Хлопці з Небесної Сотні? Хто вони? Це ошукані люди. Чому ошукані? Тому що не вони туди прийшли, а їх туди привели. Не за руку, не за ногу звісно. А через гучномовець з автівки "Луцьк, вставай!", через ЗМІ і те подання яке викладалося.
Чи можна назвати їх бойовиками? Про загиблих або нічого...або тільки хороше. Я утримаюсь. Але зроблю нарис такого собі живого героя з Майдану. На голові шолом, балаклава, каска. В руках палиця, битка, арматура. Щит. Коктейлі Молотова. Деякі мають зброю. Добре, що пневматичну. Хтось купив собі мачете. А хтось виніс топора чи гарпуна з хати. Хто ж вони? Бойовики? Найманці? Ні! Люди просто приїхали до Києва. Подивитися на славетне місто. Побродити його вулицями, послухати спів пташок...
І взагалі ви бували за кордоном? Певно що так. Вам відомо, що таки офіцер поліції? Що таке посягання на його життя і чим воно закічниться для Вас? Там такі фокуси не проходять. І панькатися з Вами ніхто не буде. А ще ніхто не буде займатися дурнею. Бо там люди живуть цивілізовано. І роблять цивілізовано зміни. Через вибори.
Зміни? А де вони? Назвіть мені. Бодай одну суттєву зміну? Зміна в тому, що наразі ми маємо ЖКП та ціни на товари рівня європейских, а заробітню платню на рівні країн Африки?! Певно це і є ті зміни які Ви так відстоювали. Ну ще додати трохи кумовства на всіх ділянках влади, війну і як наслідок мобілізацію населення на знищення або каліцтво. Ріст безробіття, втрату територій. Аплодую стоячи!
Ви ніколи не зрозумієте мою логіку, так. Тому що Ваша логіка - це логіка виправдання революційної необхідності. А моя логіка - це логіка цифер.
І останнє. А до чого Ви мені про Микитюка. Я не його фанат. Я його навіть не знаю. Тому, чи добрий він господар - питання до тих, хто його знає.
Відповісти
Я розумію Вас
Ви напевно все забули. Прикро
Спершу був мирний Європейський майдан
Але коли залишилось декілька сотень мирних студентів їх з нищівною люттю розігнали в Києві. Відео самі знайдіть там все видно Хто розігнав? ЦРУ? Пащенко? Гузь? Ні
І так Ви праві я ніколи не зрозумію Вашу логіку
Відповісти
Мирні студенти не опинилися там випадково. Це перше. Друге, МВС подавало списки затриманих після того лютого розгону. 1972 рік народження, 1978...і т.д. Студенти?
До того ж. Якщо декілька сотен, якщо мирні - то навіщо іх люто розганяти? Де логіка? Студенти ті їх розгон було чудовою провокацією проти діючої влади. І на неї й купилися. Головне мати гарну картинку. Шокуючи. Щоб більше...більше особів пішло до отари.
Відповісти
Та молодь з якою я був на майдані не опинилася там випадково
Те, що Ви називаєте " чудовою провокацією" треба бачити

https://m.youtube.com/watch?v=2ZCQdlthEjk

Там було дуже багато молодих людей (чиїхось дітей) які нічого не громили а лише відстоювали на холоді свою позицію
Ким треба бути щоб назвати це відео "чудовою провокацією"
Ким треба бути щоб робити це з дітьми
Я розумію, що вдома перед портретом Путіна наливаючи чарчину Ви тихо промовляєте: Путін Путін Путін і знову за клавіатуру
Відповісти
Я взагалі запитав, ці всі люди, були в цьому конкретному місці випадково? Чи може треба спитати хто їїх туди привів? В ректорів наприклад. І для чого? Також актуальне питання.
А якщо я зберу зараз бригаду і піду під ВР. Мені нічо не буде? Чи може одразу мене визнають агентом ФСБ. Саме так - як тільки що зробили Ви. Путін, Путін... Ти хворий на голову тим Путіним. Йди лікуйся. Поки ще не пізно.
Ким треба бути щоб писати оцю всю єресь. Я тобі дам відповідь ким - яснооким недалекоглядом. Том що через 4-5 років ти і такі як ти будуть співати вже інші пісні.
Відповісти
До речі. Ви згадали про мирний Європейский Майдан. А в чому суть його була? Не підкажете? Асоціація я правильно розумію? Подорожі в Європу? Легалізація роботи українця за кордоном? Вірно? Дивую тільке одне. Чому кажуть про патріотизм ті, хто так рвався виїхати за межі? Тому що вся суть Євромайдану зводиться до того, що люди хотіли не жити тут і заробляти тут. А жити десь там...і заробляти десь там. Потім може вернутися, але краще звісно ні, побудувати хатку...садок влаштувати коло неї... Ляпота. Справжні патріоти так і роблять.
Відповісти
Мені подобається Ваша самооцінка
Вона у вашому псевдонімі Щур це дзеркало душі?
Суть майдану не втім щоб виїхати кудись за кращим життям
А в тім щоб краще життя зробити в Україні
Бути з Путіним? В союзі з Великою Росією? Яка не бачить власних берегів
На руках якої кров тисяч невинних людей
Життя людей в Росії нічого не варте чи ні?

Відповісти
Якщо люди з світоглядом "Петра Щура" підтримують Романа Микитюка і він дійсно очолить Волинську митницю
Мені шкода Україну
Я розумію тролів в площині Андрейків - Микитюк тут боротьба за митницю
Але тут все набагато небезпечніше
Відповісти
Тобі на якій вже писати? На хінді може перейти? Я не знайомий з Микитюком. Тому я не знаю, можу я його підтримувати чи ні.
Переливати з пустого в порожнє...це твій уділ.
Відповісти
Знаєш, в чому проблема Майдану? В тому, що люди не можуть зрозуміти, що є інша їх точка зору. А є інша. І якщо вона інша - це не значить, що вона не має право на існування. Ви хоче щоб було тільки ваше. І не валить. І до всього того навязуєте настирно свою точку зору. Через будь-які засоби масового впливу.
Відповісти
Ще раз питаю, до чого тут Путін? І чого ти чуваче дивишся кудись, замість того, щоб дивитись на те що коїться в своїй хаті?!
Путін головного мозку. Мій тобі діагноз.
Відповісти
Моя самооцінка? Вона вельми висока. Я взагалі люблю себе. Бо я один такий. І інший один такий. До чого тут це?
І взагалі. Я Вам питання задавав, що стало на краще, а відповіді ніц. Замість неї йдуть тиради. Й пафос. Ми ж не на зібранні 60 річниці комсомолу. Це тоді було модним гаслами кидатися. Зараз це вже якось вухо ріже.
Вже рік робиться краще життя. Де воно? Я його вже й так й так...не бачу.
І не треба бути з кимось. Треба йти своїми шляхами. Мудрі товаришують з усіма. Нерозумні ж обирають собі друзів та ворогів.
Відповісти
У мене лише одне питання
Вас Янукович влаштовував?
Відповісти
Ні. Бо мені не подобаються тупі бездіяльні президенти. Але ж він був обраний? До речі про це ще в 2010 році говорив й теперешній президент. Що вибори відбулися. І вони демократичні. І саме тому ЄС дав нам зелене світло на підписання угоди з ЄС.
А зараз не подобається багатьом...дуже багатоьом, бо я чую це...будь де. На вулиці, в транспорті. І що?
Він може мені не подобатись, але більшість виказала бажання мати саме його. І я не піду кудись його прибирати. Бо таким чином вибір иншої людини, яка за нього таки голосувала буде попраний.
Відповісти
З першим питанням розібрались
Не подобається
Якщо президент порушує конституцію, узурпує владу, розкрадає країну і підміняє саме поняття закону, що потрібно робити?
Відповісти
Прошу вибачення що вмішуюсь у вашу дискусію.... але якщо президент це все робить, то оголошують імпічмент або на виборах вибирають іншого.
Відповісти
Бачу любиш ти гроші. Відпрацьовуєш на 150%.
Відповісти
Підтримую Вас,чого це вони ризикували життям?!мирні демонстранти, які все трощили, все що бачили. Всі хто не мав реалізації в нормальному суспільному житті,стали майданівцями, отам вже дали волю кулакам і т.д. революція негідників
Відповісти
Ото Микитюка Геть.. Мафію теж, можливо і в гузя свої інтереси і може пащенко має зось з митниці то це на їх совісті, але такого що був і грабував допускати не можна.
Відповісти
що від тебе чекати ?
Все погане про тебе і про те що тобі непасує тільки з однієї ІР адреси
прикриваєшся НЕБЕСНОЮ СОТНЬОЮ а сам за 30 серібриників продався
Відповісти
Продався?)
Кому? Коли? За скільки? І чому пишете анонімно?
Ви троль, але люди читають рейтинги статті ростуть
Готовий відписувати
Так і зауважте, що Ви маєте свободу писати на мене все що Вам лізе в голову)))
Відповісти
Пащенко пишу тобі з іншої ір адреси. ти продажний , але не це найгірше, найгірше те кому ти продався. Ти продався чужому ганьбливому чиряку Андрійківу, тварині яка приїхала на волинську землю спустошити її, і розвалити все що тут залишилося . шкода що ти живеш на цій землі а ведеш себе як поганий яничар. Людей вже достало все, вони не мовчать і ти це бачиш. і люди всі різні, так що не клей дурня
Відповісти
Андрейківу ? За скільки?
Якщо Ви впевнені в тому, що написали факти в студію
І чому анонімно? Кого і чого Ви боїтесь?
Відповісти
А ви запитайте думку людей на вулиці, а не тих 47 "членів" підписавших листа. Хто ще більше піклується про Волинь,як не Микитюк P.(робочі місця, заробітна плата, відродження села...) Хіба що колись Борис Петрович... Оцінюйте по "справам", а не по політичній приналежності.
Відповісти
те що роман хлопець ще той, це правда.А з другоі сторони Бондар який раз пробує у владу вповзти і хіба не він у Каськіва при Янику у державній конторі за сприяння Клімчука працював якому потім як іуда віддячив і з яким потім разом на виборах на Пороха працював.Так хто судить
Відповісти
володимир зробіть щоб ІР було поряд з неймом і все всім буде зрозуміло
Відповісти
Ми пробували це робити, але відразу зникали коментарі
А з ними і рейтинги матеріалів і видання
Ми комерційне видання і утримуємось за рахунок реклами на сайті
Нас не спонсорує АП ( на жаль))) і тому важливо розуміти, що люди читають
Відповісти
Кому цього разу Микитюк буде будувати Мижигiр'я на Свiтязi за 3 000 000$ ???, КалетнiКА з комунiстами вже немае...
Відповісти
Гідна людина?
А чим саме гідна? Ти що краде і дерибанить все, там де можна?
Тим, що всі так роблять то чому б не робити і йому?
Всі хто тут сумніваються, напевно ніколи не мали справ з митною службою.

Ідіть ви на юг Руслан з такими "гідно"-людьми разом.
За такоъ гівно-гідності вся країна не вилазить з лайна вже скоро буде чверть століття.
Відповісти
Таке враження, що ви ще той держ чиновник, десь працюючий по митниці теж, який сам нічого не розуміє в економіці, тільки хоче назад дерибана.
Бо при нинішньому - бортанули.
Відповісти
ПОХА.РОЗКАЖИ В ЯКИХ АНТИСАНІТАРНИХ УМОВАХ ТИ БАДЯЖИШ МОРОЗИВО А ПОТІМ ТРАВЛЯЦЯ ДІТИ.ЦЕ РОБИТЬСЯ В КОЛИШНЬОМУ ГАРАЖІ ОБЛРАДИ.БАЖАЮЧІ МОЖУТЬ ЗАЙТИ І ПОДИВИТИСЬ.
Відповісти
дуже цікаво буде подивитись на цей цирк!А там дивись Кутикіна десь випливе замом,ой цікаво скільки бабла завіз Роман у Київ
Відповісти
Роман Микитюк допоміг багатьом простим людям.В мого батька були серйозні проблеми,звернулись до Романа він все вирішив ДЯКУЮ ВАМ ПАНЕ РОМАНЕ.
Відповісти
Тоді чому анонімно пишете?
Назвіться
Відповісти
Ви можете не повірити скільком допоміг ахметов, пінчук... - тисячам, дав роботу десяткам тисяч людей, тільки жебраками вони роблять вже мільйони населення. Не самі вони, звісно, що на чолі з владою, яка на це все закриває очі.
Відповісти
нам треба було всім завмерти , не їсти, не дихати бо дихав і їв Янукович. Значить, ми всі нелюди і злодії бо жили і народжували в той час.А де були ви всі депутати всіх рівнів? Ви чому жили, працювали? Значить і ви винні в тім що жили в період правління Януковича, люструвати вас за це треба і не дозволяти працювати.Живіть як хочете, так як живе зараз більшість люду.
Відповісти