Партію героїну, яку затримали волинські митники привезли через морські шляхи

Партію героїну, яку затримали волинські митники привезли через морські шляхи
Транснаціональне злочинне угрупування намагалося транзитом через Україну доправити 500 кілограм героїну до країн ЄС.

Про це стало відомо під час прес-конференції головного митника області 19 червня.

Працівники Волинської митниці долучились до операції Служби безпеки України по затриманню членів транснаціонального злочинного угрупування. На останньому етапі спланованого затримання митники разом із прикордонниками затримали організовану поставку наркотичних речовин.

Було встановлено, що до України партія героїну потрапила через південний регіон України. Товар з Близького Сходу транспортували морськими шляхами.

За словами виконувача обов'язків начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби України Андрія Андрейківа, правоохоронці встановили причетність волинян до злочинного угрупування, вони були ідентифіковані при затриманні. Декому навіть стало погано від несподіванки, яку влаштували правоохоронці.

Крім того, випадок із героїном не є поодиноким. Наркотики через волинські митні пости транспортують до України не так рідко як здавалось.

«Волинь і далі використовують для транзитну не лише контрабандних товарів широкого вжитку, але і наркотиків. Ми фіксували поставки в Україну амфітамінів з Нідерландів. Ці препарати споживаються в закладах освіти та в нічних клубах. Подекуди розповсюджувачами таких наркотиків є викладачі навчальних закладів, але це було не у нашій області», - мовив Андрейків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.