16-річна волинянка розбилася на авто

16-річна волинянка розбилася на авто
В Іваничівському районі 16-річна дівчинка за кермом «жигулів» влетіла в дерево: врятувати постраждалу не вдалося.

Про це інформує УДАІ УМВС України у Волинській області.

25 червня 2012 року близько 3 години ночі в селі Завидів Іваничівського району 16-річна дівчина, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», по вул. Центральній із невідомих причин скоїла зіткнення із придорожнім деревом.

Внаслідок ДТП вона отримала тілесні ушкодження, які несумісні з життям.

А на автодорозі Київ – Ковель поблизу села Кам’януха Маневицького району близько 21-ї години трапилася ДТП за участю мотоцикла. 17-річний водій мотоцикла «ІЖ» врізався в автомобіль «Рено», за кермом якого перебував 41-річний житель міста Хмельницький.

У результаті автопригоди водій та 17-річний пасажир мотоцикла доставлені в Маневицьку ЦРЛ. Згодом водій мототранспорту від отриманих травм помер у лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на рахунок статті про аварію 16-річної волинянки! навіщо пишете те чого насправді не було?........вона не була за кермом...ви хоч би мали якусь мінімальну совість наговорювати на людину після її смерті...адже вона нікому і нічого поганого не зробила...а перед тим як щось писати то дізнайтесь як наспраді це було, а не пишете різні дурниці і наводити наклепи на загиблих людей!!!!!!!!!!!!!!!!!візьміть будь ласка це до уваги.......
Відповісти