Чоловік зганяв злість на вітринах та авто

Чоловік зганяв злість на вітринах та авто
У Луцьку біля відділення одного із банків чоловік перевірив роботу сигналізаційних систем, наносячи удари по вітринах та дверях установ.

Про це повідомляють в СЗГ УМВС у Волинській області.

У Луцьку близько третьої години ночі черговий пункту централізованого спостереження направив наряд групи затримання Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області до одного з відділень банку.

За кілька хвилин наряд уже встановлював причину спрацювання сигналізації на вказаному об’єкті. Під час зовнішнього обстеження відділення банку до міліціонерів звернувся водій таксі, який повідомив, що кілька хвилин тому якийсь чоловік, проходячи повз вітрини магазинів і установ, наносив удари ногою в усі двері, в тому числі й банку. За наданими прикметами на сусідній вулиці був затриманий 28-річний чоловік.

Молодик за лічені хвилини встиг не тільки перевірити оперативність роботи Державної служби охорони, а й міцність дверей багатьох закладів. Більше того – умудрився «побитися» з припаркованим автомобілем. У двобої переможцем виявився зловмисник, адже легковик залишився без обох бокових дзеркал та з численними вм’ятинами. Саме під час з’ясовування стосунків із машиною чоловіка затримали працівники ДСО.

За оцінками фахівців, постраждале авто належить до сегменту недешевих транспортних засобів, тому, крім відповідальності за хуліганські дії, чоловікові «світить» і грошова компенсація за пошкодження чужої машини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік зганяв злість на вітринах та авто
27 червень, 2012, 09:26