Через Волинь проходитимуть перегони «Україна Трофі»

Через Волинь проходитимуть перегони «Україна Трофі»
У Шацькому та Любешівському районах Волині проходитиме другий міжнародний трофі-марафон «Україна Трофі».

Про це повідомили організатори заходу.

Він відбуватиметься 1-7 липня 2012 року.

Старт перегонів запланований на Майдані Незалежності в Києві у день фінального матчу Чемпіонату Європи з футболу, а фініш - у Шацьку 7 липня.

Маршрут марафону проходитиме через три заповідники: Шацький національний парк, Поліський та Рівненський заповідники, у яких заборонено проходити навіть пішим людям.

Самі ж організатори марафону стверджують, що обрали трасу Київ – Шацьк тому, що це найскладніша та найбільш протяжна ділянка дороги не лише в Україні а й у СНД.

На Волині марафон проходитиме через такі населені пункти, як село Невір Любешівського району та селище Шацьк.

Організатори обіцяють продовжити традицію першого марафону та проводити конкурси дитячих малюнків і дарувати школам Полісся футбольні м’ячі з афтографами гравців збірної України.

У село Невір учасники повинні прибути 6 липня близько 18:00. Там відбудеться святкування Івана Купала, концерт та виставка народних ремесел.

З Невіра учасники стартуватимуть 7 липня о 6:00. У Шацьк автомобілісти мають прибути 7 липня о 15:00, де й відбудеться фініш марафону.

Нагадаємо, що гонка відбувається вже вдруге. Минулоріч учасники ралі запевняли, що не заїжджатимуть у заповідники та повідомлятимуть екологам про будь-які порушення. Та все ж екологічні активісти протестували проти цих змагань, які, на їхню думку, руйнують заповідники.

Влітку 2011-го територією Волині промчало понад 200 автомобілів та квадроциклів, серед яких була і машина Віктора Януковича-молодшого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Минулоріч учасники ралі запевняли, що не заїжджатимуть у заповідники та повідомлятимуть екологам про будь-які порушення. Та все ж екологічні активісти протестували проти цих змагань, які, на їхню думку, руйнують заповідники.


і знову тіж граблі?
Відповісти
Невір уперше побачить Купала. Там його зроду не святкували. Можна було б ще нудисський пляж відкрити десь на маршруті та завезти туди дівчат з Києва. Гулять так гулять. А заповідникам капець. Поки Вітя стане заслуженим майстром спорту, не одне ралі треба провести. Бачите як рейтинг доріг опустили. Таких і в Сибіру, виявляється нема.
Відповісти
жителі нашого село з давна підтримує традиції своїх предків.створює постанови та втілює їх у життя на радість одсельчанам та милуванню людському оку.а той, хто написав коментар нище напевне не сповна розуму,що посмів написати таке.
Відповісти
Останні новини
На Волині – молочний бунт
27 червень, 2012, 11:32
Через Волинь проходитимуть перегони «Україна Трофі»
27 червень, 2012, 11:18