Луцька молодь зібрала більше трьох тисяч гривень допомоги бійцям АТО

Луцька молодь зібрала більше трьох тисяч гривень допомоги бійцям АТО
Цьогорічний День молоді у Луцьку пройшов неймовірно яскраво та весело. Люди розважались, заводили нові знайомства й допомагали армії.

«Наші солдати зараз потребують чималої допомоги, вони потребують найнеобхіднішого: одягу, амуніції, продуктів, медикаментів, засобів особистої гігієни. Аби їм допомогти, ми й вирішили організувати декілька благодійних проектів та долучитися з ними до проведення заходу «Молодь Єднає Україну». Це дійсно так молодь єднає, адже саме у їхніх руках наше майбутнє і лише спільними зусиллями ми зможемо досягти поставлених цілей», – розповідає одна з організаторів заходу, луцький фотограф Лідія Кожевнікова.

«Фундація розвитку громад» проводила змагання з армреслінгу, патріотичну фотозйомку, аукціон, нанесенням боді-арту, а також збирала кошти та іншу допомогу нашим бійцям.

Тож усього на заході було виручено 3633 гривні. Усі гроші будуть направлені на допомогу волинським бійцям в зоні АТО, повідомляє прес-служба ВОГО.

Зауважимо, що ВОГО «Фундація розвитку громад» постійно займається збором коштів та допомоги волинським бійцям в зоні АТО. Переглянути звіти за виконану роботу можна на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька молодь зібрала більше трьох тисяч гривень допомоги бійцям АТО
01 липень, 2015, 10:06