Лучан запрошують змінити своє місто

Лучан запрошують змінити своє місто
У Луцьку оголосили про відкриття реєстрації учасників на перший у місті арт-хакатон.

17 та 18 липня 2015 року у центрі Луцька відбудеться арт-хакатон "Університет міста" - подія, покликана згуртувати лучан з різних сфер для створення ідей та концепцій для покращення міського простору.

Зокрема, під час дводенного заходу команди учасників прослухають доповіді та візьмуть участь у бесідах з представниками інших міст та країн, доповідачами, які вже мають досвід у втіленні проектів для міського простору. Також будуть інформаційні лекції і бесіди та презентації існуючих проектів з благоустрою.

Найцікавіше - практична частина (безпосередньо хакатон) передбачає роботу команд учасників над генеруванням, описом, формуванням концепцій та створенням прототипів проектів, які можуть посприяти покращенню простору міста. Тобто протягом 2-х днів, 17 та 18 липня, кожна команда створюватиме для міста прототип проекту, який перед закриттям хакатону вони будуть “захищати” перед журі.

Охочі можуть попередньо зареєструватися за посиланням.

Окрім прийти як гість на арт-хакатон, у ньому можна взяти активну участь у різних категоріях:

а) Учасник.
Якщо у вас є ідеї чи просто ініціативи внести зміни у міський простір - реєструйтеся на участь у хакатоні. Із зареєстрованих учасників будуть сформовані команди, які працюватимуть над створенням прототипу своєї ідеї та представлять її на конкурсі.

б) Команда.
Якщо у вас є команда однодумців, візьміть участь у хакатоні! За два дні ви зможете послухати експертів, здобути натхнення, та розробити й презентувати проект для міського простору Луцька. Що це може бути? Абсолютно все, що можна змінити на вулицях міста: від смітників та лавок до створення мобільних додатків чи сайтів, пов'язаних з міським простором.

в) Доповідач.
Якщо ви втілювали проект та маєте досвід у втіленні ідей для міського простору, то запрошуємо стати доповідачем лайвшопу або ж презентувати діючий проект!

Хакатон - формат проведення подій, що включає в себе як теоретичну частину - обмін досвідом від людей, які вже втілювали проекти у своєму місті. Так і практичну - безпосередня робота команд учасників над проектами для свого міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують змінити своє місто
09 липень, 2015, 14:24