Реформи змінять ситуацію, якщо вони будуть швидкі та важливі, – експерт

Реформи змінять ситуацію, якщо вони будуть швидкі та важливі, – експерт
Реформи змінять ситуацію тільки тоді, якщо вони будуть швидкі, всеохоплюючі та важливі.

Про це в інтерв’ю «5 каналу» заявив радник міністра фінансів України та міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Міклош, – повідомляє УНН.

«Реформи змінять ситуацію тільки тоді, якщо вони будуть швидкі, всеохоплюючі та важливі. Проблема в тому, що уряд і політичний клас прогавили один рік. Процес повільний і недостатньо глибокий», – сказав він.

За його словами, є п’ять напрямків, де реформи треба розгортати швидше і активніше, щоб не було проблем. Це верховенство права, державне адміністрування, реформа податків і податкової системи, приватизація і дерегуляція та лібералізація.

Нагадаємо, раніше заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків заявив, що чотири реформи перебувають у зоні ризику.

Як повідомлялось, в Україні планується втілити 62 реформи. З них пріоритетними визначені 8 реформ та 2 програми. Визначено 25 ключових показників успішності розвитку країни.

Першочерговими визначені - реформа системи національної безпеки і оборони, оновлення влади та антикорупційна реформа, судова та реформа правоохоронної системи, децентралізація та реформа державного управління, дерегуляція та розвиток підприємництва, реформа системи охорони здоров'я та податкова реформа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехло.
Відповісти
Останні новини
Реформи змінять ситуацію, якщо вони будуть швидкі та важливі, – експерт
11 липень, 2015, 00:37