На Волині більше ста громадян задекларували доходи від лісопильної діяльності

На Волині більше ста громадян задекларували доходи від лісопильної діяльності
На Волині у І півріччі 2015 року 107 громадян подали декларації про 516,4 тисячі гривень доходів, отриманих у сфері лісопильного та стругального господарства доходів.

До бюджету сплачено 77,4 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй підкреслив, що лише цього року зусиллями фахівців ДФС у сфері лісопильного та стругального виробництва легалізовано працю 179 найманих працівників, за наполяганням податківців 68 суб’єктів підприємництва – фізичних осіб підвищили рівень виплати заробітної плати, а 21 громадянин зареєструвалися підприємцями.

«Загалом фінансовий ефект від діяльності у сфері лісопильного та стругального господарства для бюджету – це 1,4 мільйона гривень сплаченого підприємцями – спрощенцями єдиного податку, майже 370 тисяч гривень ПДФО з найманих працівників і 81,1 тисячі гривень ПДФО від підприємницької діяльності. В період реформи міжбюджетних відносин та проведення децентралізації владних повноважень саме лісопильне та стругальне господарства можуть стати стабільним джерелом додаткових надходжень місцевих бюджетів та підвищення фінансової самостійності територіальних громад», - підкреслив Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс, податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крадуть на мільйони, а податку платять копійки.
Відповісти
Останні новини
На Волині більше ста громадян задекларували доходи від лісопильної діяльності
22 липень, 2015, 09:49