У луцькому міні-маркеті продають свіжий хліб із цвіллю

У луцькому міні-маркеті продають свіжий хліб із цвіллю
У міні-маркеті на центральній вулиці Луцька покупець придбала хліб із цвіллю.

Хліб виготовило Виробничо-комерційне підприємство «Волиньагробізнес».

Пані, яка зробила покупку, через деякий час повернулася в магазин і віддала зіпсований товар продавцям. Свідком цього стали журналісти ВолиньPost. Наші кореспонденти попросили дозволу сфотографувати зіпсований хліб, проте, директор відмовила. Вона зазначила, що не може так вчинити з їхніми постачальниками, адже в такому випадку довіра до магазину буде підірвана:

«Хліб іде трикутної форми, сьогодні він був на вітрині. Ми його мали повернути завтра. Тобто, я продаю продукцію нормальну, в терміні. Усередині виявлена цвіль. Він сам загорнутий в стрейч-плівку. І швидше всього, поцвів через те, що зараз жарко, тому що зимою такого не буває, можливо, вони його теплим запакували, відповідно я його повертаю із претензією до постачальника», - зазначила вона.

Також директор розповіла, що хліби різних марок псуються по-різному. Хліб однієї марки може зберігатися довго, навіть до тижня, а іншої – трохи полежить і покривається цвіллю. Отож, його треба одразу ж класти у холодильник до часу, поки він не піде на повернення: «Я не знаю, що добавляють у той хліб», - зазначила керівник міні-маркету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хліб
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так супермаркет чи міні-маркет ?????
Відповісти
" Продавець, дайте мені будь ласка сир "дор блю" "А що це? "Ну це сир з цвіллю", "На жаль, такого сиру нема, зате можу вам запропонувати сосиски "дор блю" та хліб "дор блю".
Відповісти
Дріжджовий хліб - взагалі шкідлива продукція, особливо з борошна 1-го гатунку.
Відповісти
змушують десь впарювати черствий хліб.а той що повертають з супермаркетів потім розвозится по селах а також шкільних ідальнях
Відповісти
нехай хтось із репортерів волиньпост напише в контакт куди писати - є фото із супермаркета із чеком і йогуртом із цвіллю
Відповісти
Чё писать то? В ментуру иди, пиши заявление. Потом в суд. Требуй компенсацию такую, чтобы директор магазина тебя в непристойные места целовал, лишь бы налом отдать.
Відповісти
куди написати щоб опублікували про продукти із супермаркета із цвіллю є чек та фото?
Відповісти
Останні новини
У луцькому міні-маркеті продають свіжий хліб із цвіллю
24 липень, 2015, 13:05