Литвин сам підставив Мартинюка, – комуніст

Литвин сам підставив Мартинюка, – комуніст
Депутат-комуніст Євген Царьков каже, що коли у Верховній Раді ставиться на голосування щось важливе, голова Володимир Литвин завжди відсутній у залі.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

«Якщо буде прийматися щось екстраординарне, щоб не вляпатися, Литвин завжди залишає засідання. Адам Іванович як перший віце-спікер завжди таке засідання веде. Я на 101% як людина і як громадянин впевнений, що Литвин знав, що це питання буде прийматися у парламенті. Навіть коли представники партії влади, розмовляючи з Азаровим, знаходились у ложі уряду, я чув особисто, що тут питання етики, щоб опозиція своїх же не порвала», – каже Царьков.

Він також зазначив, що якщо опозиційні депутати знали, що закон буде голосуватися, то Литвин напевно знав.

«Литвин в парламенті дізнається про все першим. Тому, якщо дивитися на ситуацію з точки зору етики, то це він в черговий раз підставив Адама Івановича і як першого віце-спікера змусив провести це голосування. Це було завжди при прийнятті усіх жорстких питань, коли Литвин хотів бути і вашим і нашим», – підсумував нардеп.

Нагадаємо, 4 липня спікер Володимир Литвин, оголошуючи про свою відставку, розповів про «доблесного товариша», який здав його, маючи на увазі свого заступника Адама Мартинюка.

Напередодні депутати прийняли законопроект про мови. На голосування його ставив заступник голови Мартинюк, оскільки Литвин у залі був відсутній.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Литвин сам підставив Мартинюка, – комуніст
04 липень, 2012, 12:32