Військові незадоволені мобілізацією у чотирьох районах Волині

Військові незадоволені мобілізацією у чотирьох районах Волині
Незадовільний результат роботи з поставки мобілізованих осіб до військових формувань спостерігається у Луцькому, Камінь-Каширському, Любомльському та Ратнівсько-Старовижицькому районних комісаріатах.

Про це заявив під час оперативної наради у стінах Волинської ОДА виконувач обов'язків обласного військового комісара Роман Кулик 3 липня.

Незадоволений військовий комісар і тим, що на контрактну службу, у період проведення шостої хвилі мобілізації, до українського війська вступають все менше волинян. У зв'язку із цим проводять посилені заходи з оповіщення військовозобов’язаних в адміністративних одиницях області.

Найнижчий відсоток по виконанню завдання щодо оповіщення громадян, які підлягають військовій службі у Любешівському, Старовижівському, Ковельському, Володимир – Волинському та в Камінь-Каширському районах.

Виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик також зазначив, що у Володимирі – Волинському 41 відсоток військовозобов’язаних було визнано медичною комісією непридатними до служби, а у Шацькому районі ця цифра склала аж 50 відсотків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По барах пройдіться і мажорчиків візміть за жабри ,чи слабо?
Відповісти
правильно, а ще хай своїх дітей і родичів відправлять, от і ситуацію виправлять. А ще дітей посадовців області хай заберуть. І буде виконано план!
Відповісти
мажори всі слабі відразу стають .
Відповісти
Бандерштат профукали воєнкоми, а тепер в них "плану" немає?:) Немає чого гав ловити на рівному місці, чи Гузь хабара дав?:) на базарах можуть ходити, а фест поза законом? У Камінь-Каширському плану немає - то Гунчика відправте він місцевий!!!
Відповісти