«Волинь» перемогла ще один хорватський клуб

«Волинь» перемогла ще один хорватський клуб
У середу, 4 липня, «Волинь» зіграла черговий спаринг другого навчально-тренувального збору: суперником лучан у цьому поєдинку став хорватський клуб «Істра 1961» (Пула).

Про це інформує офіційна прес-служба клубу.

Гра відбулася на тренувальному полі у місті дислокації волинян. У цій грі взяли участь гравці, що пропускали вчорашній спаринг проти "Локомотиви" окрім Шеліхова, Герасимюка та Савича, які вийшли на заміну у другому таймі.

Матч розпочався з натиску волинян і вже на 3-й хвилині Годований пройшов лівим флангом та віддав низову передачу в штрафний майданчик, де її влучним ударом замкнув Суботіч – 1:0!

А на 30-й хвилині лучани подвоїли свою перевагу. Пилипчук виконав подачу з лівого флангу, хорватський воротар кулаками відбив м’яч на свого гравця, а той несподівано втратив м'яч, який дістався Бікфальві. Чіткий удар румунського новачка і рахунок у грі стає 2:0.

В другому таймі «Істра» пришвидшила темп і на 67-й хвилині після подачі кутового скоротила відрив. Перший постріл головою Шеліхов відбив, але після повторного удару з лінії воротарського рахунок став 2:1. Мало того, за десять хвилин до закінчення матчу, хорватам вдалося зрівняти відновити рівновагу - гравець «Істри» після верхової подачі виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику лучан і відправив круглого до сітки воріт лучан.

Проте це був ще не остаточний рахунок матчу, на 87-й хвилині Душан Савич вирвав перемогу для своєї команди – після пасу з правого флангу від Лопеса македонець вразив «дев’ятку» воріт хорватської команди ударом з одинадцяти метрів.

«Волинь» – «Істра 1961» (Пула, Хорватія) 3:2 (2:0)

«Волинь»: Старцев (Шеліхов, 46), Насонов, Шиков, Ілієв, Годований, Ізворану, Лопес, Бікфальві, Пилипчук (Герасимюк, 75), Шумахер (Савич, 75), Суботіч
Голи: Суботіч (3), Бікфальві (30), Савич (87)

Після трьох поспіль проведених лучанами контрольних матчів Анатолій Демяненко вирішив надати команді вихідний, котрий лучани проведуть завтра у Маріборі. А вже через день "Волинь" зіграє свій наступний спаринг із командою словенських вільних агентів. На завершення збору також заплановано контрольний матч із румунським клубом "Газ Метан", який відбудеться 7 липня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» перемогла ще один хорватський клуб
05 липень, 2012, 09:50