Судово-медичні експерти мовчать про скандальне побиття

Судово-медичні експерти мовчать про скандальне побиття
Судові експерти поки не дали висновки стосовно справи чоловіка, якого побили перед шестирічним хлопчиком.

Нагадаємо, у Луцьку 31-го липня мало не до смерті при 6-річному синові побили 28-річного чоловіка.

Наразі потерпілий лежить в комі, а міліція чекає на рішення судово-медичного експерта. Проте, останнє затягується вже шість днів.

ВолиньPost спробував вияснити, коли ж буде вищезазначене рішення, проте в обласному бюро судово-медичної експертизи з'ясувалось, що начальник відділу Ігор Жибак знаходиться у відпустці, а його заступника нема на місці: Андрій Савченко перебуває на виїзді.

А ось лікарі вже встигли розповісти про стан хлопця. За словами лікаря анестезіолога Луцької міської клінічної лікарні Сергія Шевченка, постраждалий наразі перебуває у дуже важкому стані, його життєві показники підтримуються за допомогою вентиляції легень.

«Встановлено діагноз, у потерпілого важка черепно-мозкова травма і пошкодження головного мозку важкого ступеню, пошкодження лицевого черепа, забої обличчя та грудної клітки», - сказав він.

З власних джерел ВолиньPost стало відомо, що винні у побитті чоловіка можливо вже перебувають не у Луцьку, а почали переховуватись від правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой свядоми грамадяны,а шо так,от взяли и пабили ай,а знаете кто крышовал закрытие дел про хулигагку,правидьно сам заднеприводный срудья ковтуненко ,ну побиди и что,а как ментовка лтказыаада в открытии жел про грабеж,разбой,квалифицируя,мол сами виноваты ,с отписками,что страшноъодить к бандзитам,по квартирам,ну вот и приплыли,прокурорберет,,а кто не берет тот лох.ковтуненко герой срыляндии,
Відповісти
задрипло, зменшуй дозу, щось тебе задуже понесло.
Відповісти
Шо за брєд, в експертів є відповідний термін для проведення експертизи, чи ви волиньпост пропонуєте робити експертизи у вільний час, наприклад в ночі, замість сну, чи не робити попередні. Волиньпост не позорся, не лізь туди де неорієнтуєшся
Відповісти
Цей відповідний термін розрахований на те щоб винні мали змогу втекти?
Ми будемо лізти щоб врятувати хлопця і винні були покарані
А що Ви можете зробити для потерпілого?
Відповісти
Так вони хотіли їх затримати, як от Садовніка, Клюєвих, Табачника, Ставицького, Чернушенка та іже з ними...
Відповісти
що поряд очевидців не було
Відповісти
Та звичайно не було, "моя хата з краю" нікуди ж не ділось. Убивати серед білого дня посеред міста будуть і всім засліпить на той момент. Люди, ви в своїй більшості таки гів.но.
Відповісти
Сусідку потрібно поповній потрясти вона і все і всіх здасть.Дупу свою спасати буде.А цих 6 героїв в АТО на передову.хай покажуть свою мужність там" якої не має".Шкода що там гинуть нормальні хлопці ,а таке бидло розгулює вулицями.Було б добре ввести смертну кару для таких героїв.Чистіше було б містах.спокійніше з дітьми гуляти.
Відповісти
Коли міліція не знає, що робити - винні експерти! Нікого із слідчих органів не турбує, що відповідно до п. 3.8. "Інструкції про проведення судово-медичної екпертизи", затвердженої Наказом МОЗ України від 17.01.1995р. "Про розвиток та вдосконалення судово-медичної служби України" - "Проведення експертизи повинно бути закінчене протягом одного місяця з дня отримання від органів дізнання, попереднього слідства або суду ВСІХ НЕОБХІДНИХ МАТЕРІАЛІВ." Необхідних матеріалів зазвичай не надають, а експерти порушують терміни! Хтось же має затягувати слідство!!!!!!!!
Відповісти
Шо за маячня, матеріали надаються в тій мірі в якій це є можливо, а ви шановні експерти або повині виходити по експертизі з того що є, або повідомити про неможливість відповісти на те чи інше питання, спираючись на наявні дані. Чомусь як завжди у всьому винне слідство, тільки не експерти та ін.
Відповісти
в якій мірі можливо...... і вимагають повного і всебічного висновку по справі!
Відповісти
Останні новини
Судово-медичні експерти мовчать про скандальне побиття
06 серпень, 2015, 21:00