У Луцькій міській раді правоохоронці та депутати обговорять жорстоке побиття чоловіка. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

У Луцькій міській раді правоохоронці та депутати обговорять жорстоке побиття чоловіка. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко разом зі своїми колегами по депутатському корпусу ініціював скликати позачергове засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Планується, що на засіданні будуть представники правоохоронних органів міста. Зокрема, начальник луцької міліції Ігор Муковоз та прокурор міста Андрій Кучер.



Broadcast live streaming video on Ustream

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Одне задоволення слухати адвоката Андрія Осіпова"
Спокійно цинічно про вбивство
Андрій напевно спить спокійно
Нам треба бути спокійнішими писати менше
Треба проявити гуманність до вбивць вони теж люди
Під варту то у крайньому разі а так просте вбивство
Мені страшно від всього цього
Відповісти
Вони взагалі вже не по справі говорять
Відповісти
а людину яку вони згубили -то це не людина? це так?
про про було мною сьогодні сказано " це наша людяність..(( бл....
Відповісти
осіпов - химерний тип. його цікавить тільки стати мером і собачий притулок. з мером всьо понятно, навіть його дочка магдалєна в школі дітям розповідає що вони "дуже багаті", бо в неї "тато дупутат, а скоро стане мером". з притулком - не так понятно; якась дивна фіксація на тваринах, може його зловити і до сексопатолога відвести? може він хоче власний собачий притулок мати для задоволення якихось збочених фантазій? може він як в творах митця, "в минулому цинічний гвалтівник собак та кіз, зараз статечна людина, член луцької міської ради".
Відповісти
А що там робить Шиба на руках якого смерть невинних хлопців?
Відповісти
Шиба сволота ще та разом з Осіповим тільки про свій гаманець думають а не за людей
Ганьба таким депутатам!
Соромно що вони у фракції Палиці
Відповісти
неправда ваша. вони про собак фантазують.
Відповісти
Муковоз розказував, що міліція була "в законе"
Читай Муковозе разом з Шпишою(той для валютчиків і бурштину статей в КК не знайшов-осліп напевне) та Аваковим КК України КПК України. 1 ст. 208 КПК України «уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі, лише у випадках: 1) якщо цю особу застали під час вчинення злочину або замаху на його вчинення; 2) якщо безпосередньо після вчинення злочину очевидець, в тому числі потерпілий, або сукупність очевидних ознак на тілі, одязі чи місці події вказують на те, що саме ця особа щойно вчинила злочин.» Наявні були всі підстави для затримання(а не відібрання пояснень)2-"надійшло повідамлення"-підсава для відкриття кримінальної справи-на той час за ч1. ст 121 КК-а зараз вона вже повина бути перекваліфікована.І це говорить про те,що за заявою і у звязку хз наявністю потерпілого справа нне була відкрита(хоч це обовязок відкрити)3-були всі підствави подати подання в суд про обрання запобіжного заходу.Халатність і службова недбалість \непрофесійність -це всі дії які вчинила міліція за заявою дружини померлого
Відповісти
Дякую нам не вистачає юридичної підтримки
Буду вдячний всім хто надасть кваліфіковану оцінку діям всіх сторін Ключковскі міліції і експертів
Відповісти
Завжди будь ласка.Безкоштовні консультації та безкоштовну правову допомогу через чи з допомогою сайту для соціальних верств населення гарантуємо.Звертайтесь, будем раді співпраці!
Відповісти
Юрист ти де працюєш і шо ти мелеш. Йди в міліцію й попробуй зроьити так як ти сказав. На практиці все не так як ти читав у гнизі чи зараз частково з цим стикаєшся сидячи десь в нотаріальній конторі чи ще десь. Якби ти був істиним юристом ти б знав, що до 2012 року, а саме до прийняття нового КПК (я думаю ти знаєш цю абривіатуру) затримати людину було набагато простіше та міліція мала більше повноважень щодо цього. З 2012 року, в рамках гуманізації покарань та бла бал бла, більш жорсткі умови для затримання особи, які придумані не міліцією а законом за який проголосували народні депутати. можливо частину з яких ти і вибрав
Відповісти
о, колєга детектед. такий батхерт від кпк тільки в нашого брата. бо таки тяжко стало. раніше по-бистренькому, взяв, закрив, на дибасік повісив, всьо як положено. а тепер соплєжуйство одне.
Відповісти
І ці всі помякшення для людей, хоча це неправильно і моя особиста думка затримувати всіх і вся, при не підтвердженні інформації відпкскати, однак це не так і це ж для людей, щоб ніхто не міг бути незаконно затриманий. Однак ми розуміємо що потрібні більш жорсткі заходи до злочинців, коли безпосередньо біда постукала в нашу хату. При такому викладі всі кричать затримуємо, але є і інша сторона, затримують двого сина, батька за вчинений злочин, і як перевірено всі починають кричати міліція бєзпридєл, закрили нізащо та бла бла бла.
У випадку суто цього злочину важко було цілком повнітб при перших етапах взнати всі обставини та тяжкість злочину. І лише першопочаткові слідчі дії (огляд місця події) та пошук свідків займає біля 2-3 годин. Далі наступають інші процесуальні дії яких не уникнути та які також довготривалі. І по перших порах зрозуміти чи є підстави затримувати людину необхідно значний проміжок часу. Хто не знає, не по злочину, людину можна лише затримати на 3 години. Отак і в нас виходить,що процесуально у міліції звязані руки.
Відповісти
розв’яжи собі руки, зміни професію. запишись оно впопучленцем в деенер чи еленер, там якраз всіх і вся "на подвал", а найбільш везучих взагалі розстрілюють. це ж наш мусорський ідеал, нє?
Відповісти
Складається таке враження, що ти або мусор якого в дійсності треба гнати в шию або провокатор
Відповісти
Працюю на Виниченка,13(тиж міліціонер,я так розумію за дописом,або правник) то знаєш що та знаходиться.Попередній джосвід на Перемоги,4. Загальний стаж роботи 12 років і як старий так і новий кодекси не лише читав а на практиці постійно застосовую.Так новим введено багато обмежень,тому що міліціонери "безпредельничали" і знаю це не на словах.Якби хтось звернувся за погодженням про підозру чи застосував ст 208 КПК чи хоч вчинив.якісь дії передбаченні законом то розказував би про проблеми закону.Окрім того,прочитайте практику і кодекс що відкритття справи (внесення відомостей обовязкове-це було зроблено.Ні!! Так що, не кивайте на закони та юристів які не мають практики
Відповісти
не хочеться навіть слухати що вони говорять....а осіпов це взагалі....."давайте не будемо влаштовувати судилища"....
Відповісти
Осіпов-це індикатор непрофесійності Для потенційних клієнтів адвокатів порада, не бігти за відомими прізвищами, там частіші ховається ще один Осіпов і цікавитисьт думками кількох правників.
Відповісти
досить скігліти. треба брати лапату і йти виховувати своїх обранців.
Відповісти
Людину шкода, як і її сімю, такі випадки нікому не є приємними.
Відповісти
Борони, Боже, від таких правників, котрі не можуть грамотно викласти свої думки...
Відповісти
Що ти маєш на увазі під не можуть грамотно викласти свої думки??? Сам виклад чи граматики, якщо граматика то це не головне, головне щоб виклад був юридично правильний...
Відповісти
Може з моє сторони прозвучить жорстоко але я не розумію чому такий галас да шкода людину дитини останеться без батька але таких звірячих злочинів багато і чомусь ім не придають такого значення як цьому випадку Ларін сказав що напише листа до Авакова та у кожному місті є такі тяжкі злочини то треба міністру за кожен злочин писати щоб він взяв під особистий контроль
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міській раді правоохоронці та депутати обговорять жорстоке побиття чоловіка. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
07 серпень, 2015, 14:40