Програма «Народний адвокат» взяла під опіку справу Яворського

Програма «Народний адвокат» взяла під опіку справу Яворського
Олена Голєва і соціальна програма «Народний адвокат» взяли під опіку справу вбивства Андрія Яворського.

Олена Голєва розповіла, що адвокати прочитавши публікацію на ВолиньPost зустрілись з дружиною та уклали договір про допомогу у справі побиття Яворського.

Також, вона додала, що над цією справою закріплений окремий адвокат, який 24 години буде працювати, щоб винні були покарані.

Сьогодні адвокат вже неодноразово спілкувався зі слідчим і добився того, що цю справу перекваліфікують у вбивство.

Також стало відомо, що справу хотіли просто «замняти», адже в неї втручалися інші особи. Винних у злочині не мали затримувати взагалі.

Тепер захисники роблять все можливе, аби гарантувати безпеку родині Андрія Яворського та всім жителям Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода бабусю Соню.Сама виховувала двох онуків.І тут така трагедія.Щодо п'янички-Наташи,то від неї постійно страждали люди.Я не проживаю там 15років,а добре пам'ятаю,як вона кидалась на сусідів.Який у неї був"притон".Скільки заяв було написано у міліцію.Реакції ніякої. Тепер маємо вбивство...прикро.Дуже прикро,що тільки ТЕПЕР, почали всі реагувати.ПІЗНО!!!
Відповісти
Якщо адвокат і справді візьметься за цю справу,то спасибі йому велике!Родині потрібна підтримка небайдужих і компетентних людей,щоб довести справу до кінця...Вічна пам"ять Андрію!!
Відповісти
блін, заквоктали всі навперебій, всі беруть справу під особистий контроль, хто ту алкашню заср.ну буде відмазувати, а от якби був замішаний хтось "крутіший", то цікаво було б подивитись які були б всі принципові і брали все під свій контроль. Крутого неадеквата на лексусі, про затримання якого,за порушення ПДР, що становить реальну загрозу життю і здоров"ю громадян, розтрубили з понтами місцеві ЗМІ, вже мабуть відпустили і вибачились бо ще ж поки не вбив нікого так?
Відповісти