Власники «Буратіно» - батько Козюри, дружина його друга і син Романюка

Власники «Буратіно» - батько Козюри, дружина його друга і син Романюка
Приміщення кафе "Буратіно" у центрі Луцька належить не депутату Луцької міської ради Андрію Козюрі, а трьом людям: батьку Андрія Григорію Козюрі, дружині його друга Ірині Стецюк, а також сину луцького міського голови Миколи Романюка Володимиру.

Про це пише депутат Луцької міської ради Андрій Калахан у своєму блозі на сайті ВІП.

Містом тривалий час ходять чутки, що буцімто приміщення кафе "Буратіно" і земельна ділянка біля нього належить Андрієві Козюрі. Однак сам адвокат, голова фракції "Наша Україна" і групи "Рідне місто" це заперечує.

Досить довго кафе закрите, а навколишня територія огороджена будівельним парканом. Зараз поблизу місця, де було раніше кафе, виростає кількаповерхова будівля.

Цією територією "опікується" ТзОВ ВТП "Буратіно", у власності якого знаходиться земельна ділянка.

В інтерв’ю газеті «Хроніки Любарта» Андрій Козюра на запитання: «Вам належать недореконструйоване кафе «Буратіно» та ділянка з недобудованим будинком на Соборності, 22, що поряд із РАЦСом. Коли плануєте навести лад на цих об’єктах?» сказав: «Мені не належать жодні корпоративні права на ці об’єкти. Тому запитувати, чому там непорядок, треба власників цих об’єктів», - повідомляє портал "ПРОВОЛИНЬ".

У свіжому інтерв'ю Козюри "Волинській газеті" йшлося:

"– Нині активно ведеться розбудова колишнього кафе «Буратіно», до співвласників якого зараховують і вас. То – дійсно майно Андрія Козюри?

– Я не є засновником кафе «Буратіно», якщо говорити мовою юриспруденції.

– Чому ж тоді ваше авто часто можна побачити неподалік?

– Тому, що цей об’єкт обслуговую згідно з юридичним договором. При чому роботу виконую якісно. Цілком можливо, автомобіль там бачили. Ні для кого не секрет, що за потреби виїжджаю до клієнтів".


У 2007 році Луцька міська рада ухвалила рішення №18/40 "Про продаж земельної ділянки у власність підприємству у формі товариства з обмеженою відповідальністю ВТП "Буратіно" для обслуговування приміщення кафе "Буратіно" на вул. Винниченка, 4".

Вказану ділянку у центрі Луцька площею 9 соток купують за 258 тисяч 525 гривень.



Хто ж насправді стоїть за "Буратіно"?

За офіційною інформацією, ТзОВ ВТП "Буратіно" зареєстроване у місті Луцьку за адресою проспект Соборності, 30. Керівником підприємства є Стецюк Ірина Анатоліївна.



За цією ж адресою, на проспекті Соборності, 30 зареєстроване й інше підприємство, ТзОВ "Інвест-сервіс", керівником якого є Була Сергій Володимирович.



Проте керівників цих двох структур об'єднує не лише спільна юридична адреса. Сергій Була та Ірина Стецюк є подружжям - чоловіком та дружиною. У цьому можна переконатися, зайшовши у соціальну мережу "Facebook":



Варто нагадати, що пан Сергій Була та пан Андрій Козюра є друзями. І це не приховується:

"Депутат Луцької міської ради від «Нашої України», адвокат Андрій Козюра теж впевнений, що «друзів багато бути не може», проте переконує, що сімох людей сміливо може назвати словом «друзі». Зі шкільних часів він товаришує зі своїм однокласником та однопартійцем Сергієм Булою. «Чоловіча дружба сильніша, хоча дружба між чоловіком та жінкою теж буває», – зізнався влітку Козюра "Волинським новинам".

Засновниками ТзОВ ВТП "Буратіно" офіційно є три особи. Одна з них – це Ірина Стецюк, яка також значиться керівником вказаної структури.

Другий засновник «Буратіна» - Володимир Романюк. Це син луцького міського голови Миколи Романюка. Володимир Романюк, як йдеться у біографії його батька, займається підприємницькою діяльністю.

І третім засновником товариства є батько депутата Луцької міськради Андрія Козюри - Григорій Козюра.

"Батько Козюра Григорій Володимирович – заступник керуючого банком", - розповідав Андрій Козюра у чаті "Волинських новин".



Статутний фонд ТзОВ "Буратіно" становить 8 мільйонів гривень. Частки засновників приблизно рівні. По 33% у статутному фонді (2 мільйони 640 тисяч гривень) має Ірина Стецюк та Володимир Романюка. Найбільша частка (34%) - у Григорія Козюри - 2 мільйони 720 тисяч гривень.

У чаті на "Волинських новинах" на запитання про те, чи власником "Буратіна" є Андрій Козюра, останній відповів: "я не є власником цього закладу. Тому якщо ви дасте підтверджуючі документи щодо наявності у моїй власності корпоративних прав, то із задоволенням подарую свій автомобіль редактору «ВН»". Але як бачимо, машини Козюри для редактора "ВН" не буде. Попри те, що її часто бачать біля "Буратіно".

«Мабуть, професійний юрист виїжджає не лише до клієнта - дружини свого друга, а й до свого батька або до сина мера... Це ж закон також не забороняє. Тому шановні пліткарі, раз і назавжди відчепіться від Андрія Козюри - жодних корпоративних прав на "Буратіно" він дійсно не має!», - пише у своєму блозі Андрій Калахан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як романюк розповідає, що лише дбає, щлб лучанам жилось добре))), а він давно з кривим дерибанить і дерибанить власніть.
Відповісти
Хай власником буде хоть папа карло, але реально для дітей в центрі нема жодного кафе. була "мрія", але ту продали.
простому люду байдуже, в принципі, адже дерибанять все одні й ті ж владці-бандити.
Відповісти
І ТУТ ЛЮДЯНИЙ І ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗАМІШАНИЙ...
Відповісти
не знаю, байдуже хто що тримає. просо я не розумію навіщо на тому гарненькому проспектику будувати якусь гаргару. Скоро все забудують так, що не буде ніяких площ.
Відповісти
О, знов штатні коментатори включилися. При чому тут Микола Ярославович? Син що, рішення не мож приймати самостійно?
Відповісти
Тричі у Козюрки питають чи він є власником, що за журналюги безтолкові?!
Відповісти
Байдуже, хто власник. Тільки позиція Козюри незрозуміла - навіщо так приховувати?
Відповісти
ну так він же тіпа чистий і непорочний, будуть вибори, апять активізується :)
Відповісти
те що андрюша - буратіно є власником кафе і землі тут непотрібно ніяких підтверджень. Питання в тому, що цей "юрист" і нардний "месник" йде по безприделу, а за це треба як в старі добрі часи давати по шапці
Відповісти
Пан Андрій Козюра ("Буратіно") і йому подібні (Пани Романюки, Голєви, Шибенники,,,) в Луцькій міській раді це "честь і гордість" нашого міста лише навпаки... У них лише на думці це ровиток свого бізнесу та отримання персональних вигод... Міг би їх сутність охарактеризувати і "красним слівцем" та вони не гідні уваги... бажаю їм всім, щоб ви луснули від своєї жадібності...
Відповісти
Останні новини
Власники «Буратіно» - батько Козюри, дружина його друга і син Романюка
24 грудень, 2011, 09:41