Депутат Волиньради закликає поколошматити чиновників, передусім – регіоналів

Депутат Волиньради закликає поколошматити чиновників, передусім – регіоналів
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь («Фронт Змін») запропонував друзі у соціальній мережі Facebook з проханням поділитися з ним інформацією про порушення з боку чиновників.

Про це він написав 23 грудня у Facebook.

«У мене у фейсбуці близько двох тисяч людей, що проживають в Луцьку та Волинській області… Маю таке прохання - підкиньте цікавих та резонансних справ для того аби трошки поколшматити представників органів влади», - написав Гузь.

Він додав, що «звичайно пріоритет надається членам Партії регіонів».

Гузь пояснив, що він має на увазі під «цікавими і резонансними справами»: «тендерні порушення, земельні дерибани, злодійства міліціонерів, питання контрабанди, відмивання коштів, участь у браконьєрстві, махінації з наданням державного житла, відкати чиновникам, хабарництво у навчальних закладах і т.д.»

«Методика проста: ви надаєте інформацію, і чим більш деталізованою вона буде, підкріплена документами та фактами, тим краще. А я даю їй хід на сесіях обласної ради, підключаю народних депутатів, ЗМІ, правоохоронні органи і т.д. Робимо хвилю аби питання були вирішені, злочинці були притягнуті до відповідальності, влада боялася безкарно вчиняти протиправні дії...», - пояснив Ігор Гузь.

Він додав, що інформацію можна передавати анонімно. «Для цього є ця сторінка, моя електронна пошта чи скажімо інтернет-приймальня на моєму особистому сайті (http://guzj.info/). Можна просто обговорити комплекс цих питань особисто при зустрічі», - пропонує Гузь.

Гузь, зокрема, зазначив, що йому уже пообіцяли таку інформацію: «Нещодавно на зв'язок вийшов екс-працівник міліції, котрий за пару днів має передати пару резонансних справ...».

Нагадаємо, 16 грудня Президент України Віктор Янукович звільнив голову Рожищенської райдержадміністрації з займаної посади. Незадовго перед цим Ігор Гузь оприлюднив інформацію про те, що Горбач в ніч із 6 на 7 листопада їхав службовим автомобілем марки «DaewooLanosАС 5556 АІ» додому з міста Рожище до села Щурин і в районі села Ужова розбив автомобіль вщент. «Як свідчать очевидці, причиною ДТП стало сильне алкогольне сп’яніння Сергія Горбача», - повідомлялося тоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Правильно вирішив І.Гузь. Тому що всі наші чиновники :від
обласної адміністрації іособливо голови міських рад ЗАЖЕРЛИСЯ та ОБНАГЛІЛИ. пора нагадати. що вони всі служать саме НАРОДУ а не собі і не своїм " любим друзям".Наш"Гузік"-молодець
Слава Ігорю Гузю !
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради закликає поколошматити чиновників, передусім – регіоналів
23 грудень, 2011, 19:10