У Ковелі продадуть культурно-просвітницький центр

У Ковелі продадуть культурно-просвітницький центр
Ковельський культурно-просвітницький центр виставлять на продаж.

Таке рішення прийняли на сесії Ковельської міської ради, – інформує ПроКовель.

За словами міського голови Олега Кіндера, оскільки борги центру перед кредиторами необхідно погашати, то під реалізацію варто запропонувати 23 одиниці майна.

До слова, усі речі, що увійшли до переліку, у центрі перебували не більше двох років.

Колишній директор комунального господарства, депутат міської ради Сергій Кошарук намагався переконати присутніх, що саме тепер, коли на частку рухомого та нерухомого майна підприємства накладено арешт, згідно з рішенням суду, вчиняти подібні дії недоречно.

Перший заступник мера Анатолій Трофимук запевнив депутатів, що вони діють в межах закону і проект рішення, яке розглядається, необхідне для погашення заборгованості із зарплати перед працівниками центру та виконання фінансових зобов’язань перед кредиторами.

З переліку найменувань основних засобів культурно-просвітницького центру депутати вилучили п’ять одиниць нових холодильників. За словами голови постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансування Володимира Матвєєва, для них вже знайшли господарів в особі працівників освіти.

Зрештою депутати погодилися дати дозвіл КПЦ на відчуження основних засобів шляхом їх продажу на аукціоні та в п’ятиденний термін після відчуження подати у відділ по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету пакет необхідних документів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі продадуть культурно-просвітницький центр
23 грудень, 2011, 17:24