Голова РДА на Волині змушує вступати до Партії регіонів, – «Свобода»

Голова РДА на Волині змушує вступати до Партії регіонів, – «Свобода»
Волинські «свободівці» кажуть, що голова Іваничівської РДА Лідія Томашевська (на фото) умовою працевлаштування на посаду соціального робітника ставить співпрацю з режимом та вступ до Партії регіонів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласної організації ВО «Свобода» за 6 липня.

У «Свободі» розповідають історію мешканки села Литовеж Оксани Крась, соціолога за професією, яка після закінчення декретної відпустки почала пошуки роботи за місцем проживання.

«Я почула, що по селах району вводиться професія соціального робітника і подала заяву на цю вакансію. Мені сказали прийти на співбесіду з питання працевлаштування до голови Іваничівської райдержадміністрації Лідії Томашевської. Чиновниця чомусь почала розпитувати мене, від якої я партії, чи бува, не від «Свободи». Потім вона заявила: місце є, але отримаєте його за умови, що будете співпрацювати зі мною і підете у Партію регіонів. Я, звісно, відмовилася. Тоді голова Іваничівської райдержадміністрації сказала, що робота, може й буде, але у іншому селі», – цитує «Свобода» Оксану Крась.

Далі йдеться, що через декілька днів Оксані зателефонували з соціальної служби у справах сім'ї, дітей та молоді і запропонували роботу не за місцем проживання.

«Я написала відмову, тому що у мене маленька дитина і я хотіла б працювати у власному селі. З цією відмовою я пішла на повторний прийом до голови Іваничівської РДА з проханням надати роботу за місцем проживання», – продовжує Крась.

«Я сиділа у неї під кабінетом. Коли Лідія Томашевська побачила мене, вона дуже розізлилася і сказала: «Чого ви тут ходите, сидите, не ходіть і не просіть, не мозольте мої очі! Роботи вам ніякої не дам, бо доніс в мої вуха один депутат, що ви недостойні держслужби. Передайте, своїм сільським депутатам і депутату Любелі (депутат ВО «Свобода» у Іваничівській райраді), нехай тільки спробують не проголосувати за Партію регіонів, то я їм тоді влаштую. Ви мене добре зрозуміли?» – наводить прес-служба слова жінки.

У «Свободі» зауважують, що після цього Оксана Крась залишила приміщення Іваничівської РДА, втративши надію знайти роботу через свої політичні переконання та погрози з боку Лідії Томашевської.

Довідка

Лідія Томашевська – голова Іваничівської райдержадміністрації, депутат Волинської обласної ради.

З вересня 2008 року – член партії «Єдиний Центр». Уповноважений представник фракції «Єдиний центр» в обласній раді.
(За інформацією сайту Волинської обласної ради.)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соціальний працівник = агітатор за ПР, це було озвучено вже давно! Нічого дивного!
Відповісти
Ну то хай сидить тепер дома, націоналістка хре...ва. Таке щастя буди у Свободі.
Відповісти
ОТ СУКАА !!
Відповісти
Знаю організацію де даже вантажників заставляють вступати у ПР, робітникам які відмовляються вступати у ПР пригрожують звільненням.
Відповісти
галя всралась.
Відповісти
Дивуюся подібності деяких волинських голів РДА-жінок на ґаранта..))
Відповісти
дурна молода баба.
сказала би, що "канєшно", отримала би роботу і сиділа би в своєму селі з дитиною і робила би тихо свою справу.
ну хто буде знати, як вона проголосує?
а то розпиз...ла на всю область і тепер ніхто її не візме - кому такі дури треба? вона підставить і не зрозуміє, що зробила.
Відповісти
Останні новини
Голова РДА на Волині змушує вступати до Партії регіонів, – «Свобода»
06 липень, 2012, 15:59