ДКП «Луцьктепло» просить міськраду допомогти з боргами

ДКП «Луцьктепло» просить міськраду допомогти з боргами
Фінансовий та технічний стан підприємства «Луцьктепло» вкрай критичний,- голова профспілки.

20 серпня на комісії з питань житлово-комунального господарства голова профспілки ДКП «Луцьктепло» Неоніла Володимирівна звернулась до членів комісії допомогти їм в вирішенні складного фінансово стану підприємства.

«Фінансовий стан і технічний дуже критичний, такого в нас на підприємстві ще не було. Цього літа не зробили нічого з ремонтних робіт - це може бути і техногенна катастрофа на підприємстві. На підприємстві плинність кадрів через боргування зарплат і зниження їх до мінімальних», - мовила Неоніла Володимирівна.

Голова профспілки каже, що відновлення водопостачання неможливо і тому, що люди не мають нормального робочого режиму, зарплат, а натомість мають застаріле обладнання і великі борги. Тому працівники «Луцьктепла» попросили втрутитись депутатів і допомогти, так як це підприємство – власність міста, бо підприємство з боргу саме не вийде.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А при "злочинній" владі все було! А попереджали, а ніхто не слухав, все "слава..." кричали, ну то і далі кричіть, але від цього краще не стане і ні вода, а ні старі ціни, а ні курс долара, а ні...не з'являться! :(
Відповісти
А коли наростило ДКП "Луцьктепло" мільйонні боги? Вчора? після майдану? Та крали там мільйонами, поцікавтесь лише питанням нашумівшого договору "давальницької сировини" - його теж після майдану уклали? "Щоб тебе бачити - пиши комети!"
Відповісти
ось і підходимо до банкрутства та викупу...
водоканал наступний?
Відповісти