Волинського бійця, що зник під Іловайськом, мати розшукує уже цілий рік. ФОТО

Волинського бійця, що зник під Іловайськом, мати розшукує уже цілий рік. ФОТО
У суботу, 29 серпня, рівно рік, як мати з Волині чекає свого сина-Героя, який зник в Іловайському котлі. Усіх, хто бачив бійця 51 бригади Павла Богайчука після 29 серпня минулого року, просять писати в приват, - звертається до усіх, хто може допомогти волонтер Наталія Соколова.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

"Сьогодні рівно рік, як мати чекає додому сина з іловайського котла. Ми не втрачаємо надії. Богайчук ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ (16.06.1987- 28 років). Живе на Волині, в селі. Паша служив у 51 ОМБр, в роті зв'язківців. Останній раз подзвонив матері 28 серпня 2014 з Донецької області, повідомив, що живий. Зі слів бійців, Богайчука бачили на дорозі між Іловайськом і Старобешевим 29 серпня під час розстрілу колони, зістрибував з БМП", - йдеться у повідомленні.

ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ: на правій руці над пензлем наколка група крові РВ (+3). На носі тонкий поперечний шрам. На шиї - срібний хрестик на ланцюжку. Зріст 180, розмір взуття 45, великої статури, коротка стрижка, чорне волосся.

Характер - спокійний і добрий.

"Мама Валя вже рік чекає сина... Тримається ... Готова вже до будь-якого результату... Ми намагаємося знайти ... Поки немає жодних новин. Але це вселяє надію, що Паша живий. На руках гора різних документів, знімали телесюжети, але все поки безрезультатно", - пишуть волонтери і звертаються до усіх, хто бачив Павла після 29 серпня минулого року.

"Не пишу мамину адресу і телефон, щоб уникнути шантажу. З мамою постійно на зв'язку. Все передам, - каже Наталія Соколова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинського бійця, що зник під Іловайськом, мати розшукує уже цілий рік. ФОТО
29 серпень, 2015, 12:47