Служби зайнятості в Україні більше не буде

Служби зайнятості в Україні більше не буде
Безробітним планують створити замість Державної служби зайнятості, яке ліквідують, національне агентство із комплексних послуг

Про це повідомляє Твоє місто.

Інформувати шукачів роботи про вакансії планують з допомогою інтернету. Про це розповів заступник голови Служби зайнятості Сергій Кравченко.

«Додаток буде підв’язаний під сайт, який ми розробляємо зараз. Це в реформі, адже без внесення змін до чинного законодавства України, ми не зможемо цього реалізувати. У нас сьогодні в законодавстві записано, що виключно паперова форма, а нам треба перейти в електронну форму», – зазначив Сергій Кравченко.

Зокрема, планують законодавчо врегулювати фріланс, а також запровадити податкові пільги для соціальних підприємств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже заступник голови служби не знає, що працевлаштування - це не єдина місія служби зайнятості, є ще виплата по безолбіттю, так що її будуть здійснювати теж через інтернет ...
Відповісти
по безробіттю - живильне джерельце для чиновної братії....
Відповісти
Давно пора ліквідувати це кубло корупціі і розбазарювання грошей .В Володимир волинську ,вже майже кожен ,хто пройшов по безробіттю ,має спеціальність ,оператора котельні ,а де стільки робочих місць є .
Відповісти
Щоб структура Служби зайнятості була ефективна необхідно робити підвязку усіх нормативних актів - розпочинаючи з легалізації робочих місць незалежно віж власників підпрємств, стимулювати осіб не допомогою по безробіттю а реальними роботами із зарплатами, які не дорівнюють допомозі по безробіттю. Експерементувати - реформувати через інтернет послуги в час коли у сільській місцевості інтернет знають лише по словах це вже НЕЕФЕКТИВНО, а гроші робтодавцфів на розроблення "Маштабних" програм ОХ як виділяються.
Відповісти
Служба зайнятості просто шукає вакансії на яких напевно візьмуть людину і штампує направлення щоб виконати київські плани. Я там робила - знаю. Економіка падає, а плани зростають. Щоб служба зайнятості зміналась потрібно перше вигнати всіх нероб,пяниць, злодіїв директорів та тих хто їм потакає. А тоді просто зробити так як в Польщі, чи Португалії, Іспанії.А Легалізація буде лише після зміни податкової системи.
Відповісти