«Як я можу агітувати за регіони, якщо я не є членом партії?» – голова РДА на Волині

«Як я можу агітувати за регіони, якщо я не є членом партії?» – голова РДА на Волині
Голова Іваничівської райдержадміністрації Лідія Томашевська (на фото) прокоментувала інформацію про те, начебто вона умовою працевлаштування на посаду соціального працівника ставить співпрацю з Партією регіонів.

Коментар Томашевської оприлюднив координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

Нагадаємо, 6 липня прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода» повідомила, що голова Іваничівської райдержадміністрації Лідія Томашевська ставить умовою працевлаштування на посаду соціального працівника співпрацю з Партією регіонів.

Мова йшла про мешканку села Литовеж, яка побувала на прийомі у Томашевської і яку чиновниця змушувала вступати до ПР в обмін на посаду соціального працівника.

За словами Шелепа, голова РДА підтвердила як факт зустрічі із мешканкою села Литовеж Оксаною Крась, так і тему розмови – про працевлаштування.

«На запитання, чи агітувала голова РДА вступати Оксану Крась у члени Партії регіонів, чиновниця відповіла: «Як я можу агітувати за Партію регіонів, коли я не член партії?» (Лідія Томашевська є членом партії «Єдиний центр»). Щоправда, потім додала, що як депутат Волинської обласної ради вона може висловлювати свою позицію», - пише Шелеп.

Також спостерігачі ОПОРИ поспілкувалися безпосередньо і з самою Оксаною Крась.

«Однак у своїх подальших коментарях вона була більш стриманою та дещо по-іншому змалювала інцидент, мовляв, прямої вказівки вступати у Партію регіонів не було. Мова йшла лише про співпрацю з чиновницею», – пишуть в ОПОРІ.

«Таким чином повідомлення про використання кадрового ресурсу провладною партією на Волині є доволі суперечливим. Тож, або політичні сили штучно нагнітають ситуацію напередодні виборів, або мешканка Іваничівського району змінила свою історію під вагою чиїхось аргументів», – роблять висновок спостерігачі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Факт перебування в партії "Єдиний центр" аж ніяк не є доказом відсутності агітації за Партію регіонів. Якщо мене бачили з ножем, то це не доказ, що я не вбивав з пістолета!
Відповісти
Якщо громадянка впевнена у вчинені неправомірних дій - хай звернеться до компетентних органів, надасть докази, суд визнає чиновницю винною, тоді і питання про ніж та пістолет відпаде.
А то гівном в інтернеті поливати кожен може.
От пів-луцька агітує за ігоря п. і що?
За незрозумілі кошти відбувається непрямий підкуп виборців, і що?
Потім всякі каті, ігорчики та інші ніби і не голосують, але якось голосують. Дивина, та й годі!
Передати свою картку=віддати кредитку з усіма коштами та пін-код. От ви би так зробили?
Водять всіх за носа, тіпа навколо одні дурні.
Бідна держава, нещасний народ, не пробитись до парламенту нормальній людині, бабло рішає - люди страждають.
Відповісти
Останні новини
«Як я можу агітувати за регіони, якщо я не є членом партії?» – голова РДА на Волині
10 липень, 2012, 17:25