Луцькі будівельники вимагають негайного відновлення пільгового кредитування населення. ФОТО

Луцькі будівельники вимагають негайного відновлення пільгового кредитування населення. ФОТО
10 вересня 2015 р. в Українському домі відбулися Загальні Збори Конфедерації будівельників України.

Представник Конфедерації будівельників України у Волинській області, генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Вайман Р.О. поставив питання негайного відновлення фінансування державних програм «Доступне житло 30/70» та пільгового кредитування населення – в першу чергу для сімей учасників АТО.

При цьому було наголошено, що вказані програми надзвичайно ефективно спрацювали в м. Луцьку з 2010 р. по 2013 р. Так, завдяки цим програмам волиняни придбали квартири в житлових комплексах по вул. Федорова в м. Луцьку (108-квартирний житловий будинок, 72- квартирний житловий будинок та 81-квартирний житловий будинок) та 107- квартирний житловий будинок по вул. Ветеранів, що були побудовані акредитованим учасником даних програм - ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

Негайне введення в дію цих програм забезпечить квартирами тисячі громадян України та покращить ситуацію в будівельному комплексі.

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Абрамовський Р.Р. повністю підтримав пропозиції Волині та підкреслив, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує Верховній Раді відновити фінансування програм «Доступне житло 70/30» та пільгове кредитування. При цьому розмір фінансування даних програм очікується з розрахунку 1 млрд. гривень на програму.

Програми «Доступне житло 30/70» та пільгове кредитування населення- це мотивація для будівельних компаній створювати нові та комфортні житлові будинки, а для мешканців міста ці програми збільшують можливості придбання нового житла.

ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» відповідально виконував усі зобов’язання по даним програмам і мешканці вищенаведених житлових будинків задоволені результатом. Саме тому, 171 - квартирний житловий будинок по вул. Дмитра Іващенка в м. Луцьку, що повністю відповідає всім вимогам Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, може брати участь в державних програмах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі будівельники вимагають негайного відновлення пільгового кредитування населення. ФОТО
14 вересень, 2015, 18:10