Малюнки дітей з Луцька зігріли душі солдатів, що воюють під Волновахою. ФОТО

Малюнки дітей з Луцька зігріли душі солдатів, що воюють під Волновахою. ФОТО
Впродовж літа Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводив акцію «Подарунок солдату». Учасниками були діти, батьки яких перебувають в зоні АТО, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Дітки за допомогою арт-терапії отримували психологічну допомогу і разом з тим готували особливі подарунки для воїнів АТО. Військові футболки розмальовували акриловими фарбами по тканині у різнобарвні кольорові шедеври. Кожен малюнок був неповторний і особливий.

Об'єднувало лише одне – тепло дитячих сердець та стан душі кожного. «Повертайтеся живими», «Ви - наші герої», «Мільйон сердець - одна Україна», «Мир», «Ми любимо Вас», «Україна єдина» - такі написи супроводжували кожен сонячний малюнок дитини.

Усі дитячі подарунки воїнам АТО, які дислокуються поблизу Волновахи, вручили члени делегації з Луцька. Квіти маки і волошки, веселки і мультяшні герої, тризуб і прапор України – це те, що зігріло душу кожного солдата.

На передовій, у самому центрі АТО, кожен солдат отримав від дітей м. Луцька «Браслет життя» - це мотузка, зроблена у вигляді наручного браслета, має унікальну можливість при потребі перетворюватись у триметровий канат, який можна використати у естремальних умовах. У браслети дітки поклали лист підтримки.

Кажуть, чоловіки не плачуть, але коли отримували подарунки від дітей, в очах кожного були маленькі краплини скупої чоловічої сльози. Від радості, від уваги та переживань за дітей, за майбутнє, заради якого виборюється сьогоднішня незалежність України.

Старший солдат Олексій сказав: «У мене є діти, двоє, і сьогодні я отримав подарунок як від своєї дитини. Шкода, що наші діти знають слово «війна». Нам треба перемога і своя незалежність. Хоч маленькими кроками, але ми до неї наближаємось. Слава Україні».

Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» передав для наших захисників продуктові набори, військові футболки, індивідуальні медичні засоби: бинти, марлеві стерильні серветки, кровозупинні бандажі.

Поблизу розташування військової частини делегація з Луцька на чолі з міським головою Миколою Романюком, відвідала селищну раду с. Ольгінка. Сільському голові Тетяні Каїці передали іграшки для дитячого садочка.

Відвідали й міську дитячу лікарню та травматологічне відділення. Медичний персонал отримав подарунки з рук міського голови Миколи Романюка – спортивні костюми та медичні засоби, які надав ВОБФ «Дитяча місія. Україна».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Малюнки дітей з Луцька зігріли душі солдатів, що воюють під Волновахою. ФОТО
14 вересень, 2015, 18:16