Партія «УКРОП» представила свого кандидата на посаду мера в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Партія «УКРОП» представила свого кандидата на посаду мера в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Українське об`єднання патріотів - партія "УКРОП" іде на місцеві вибори. Зокрема і в Луцьку.

Так, широкій громадськості представили кандидата на посаду мера у Луцьку від цієї політичної сили, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Ним став голова правління Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" Олександр Товстенюк.

Більше того, з його слів стало відомо, що першим номером у списку до обласної та міської рад від "УКРОПу" буде, власне, засновник Фонду Ігор Палиця.

Про це стало відомо 12 вересня, під час з’їзду партії у Києві. Тут представили до 20 кандидатів на посаду міських голів різних українських міст. Зокрема, Івано-Франківська (народний депутат Олександр Шевченко), Кривого Рогу (Микола Колесник), Запоріжжя (Ярослав Гришин), Дрогобича (Андрій Швацький), Кременчука (Оксана Піддубна), Хмельницького (Дмитро Йовдій), Павлограда (Євген Терехов), Дніпропетровська (Борис Філатов) та інших.

"Я радий вітати всіх присутніх. Насправді мені непросто даються такі публічні виступи. Але я сьогодні вперше, можливо, почав пишатися тим, що я – лучанин. Я хочу подякувати за таку велику довіру Ігорю Петровичу Палиці. Це - насправді велика людина, яка всім довела, що любить своє місто, свою країну не тільки до глибини серця, а й до глибини своєї кишені", - наголосив зі сцени Олександр Товстенюк.

Окрім того, він повідомив, що Ігор Палиця очолюватиме список до обласної та міської рад. "Це значно покращує наші шанси, але й збільшує відповідальність. Проте я переконаний: ми зробимо все можливе, все, що від нас буде залежати, - і переможемо", - резюмував Олександр Товстенюк.

Додамо, серед делегатів від політсили - багато військових, бійців добровольчих батальонів. У ключі того, що політика президента наразі працює на користь країни-агресора, Блок Петра Порошенка й "Опозиційний блок" ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах. Вони кажуть, що ідуть в політику, аби змінити ситуацію на місцях, бо після війни мають величезну відповідальність не тільки перед своїми рідними, а й перед загиблими бойовими товаришами.

Одним із лідерів політсили став екс-заступник голови Дніпропетровської державної адміністрації Геннадій Корбан. Він, до слова, претендуватиме на посаду мера Києва, у політраді партії - Борис Філатов, Ігор Палиця, Андрій Денисенко, Дмитро Сіманський. Стратегічні завдання "укропівців", пояснюють учасники партії, - перехід до парламентської форми правління, нова Конституція, розвиток та захист вітчизняного підприємництва, максимальні владні повноваження місцевих громад, деолігархізація, контрактна армія.

Керівництво "УКРОПу" запевняє, що виконує чисто технічну функцію. Верхівка політсили буде переобиратися, молодих та перспективних завжди помітять, підтримають та призначать на керівні посади до районних, місцевих, обласних та центральних структур партії.

До слова, відомий український письменник Василь Шкляр увійшов до політради партії УКРОП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голосувати за Оленку Голєву.
Відповісти
Можливості людини, яка на кожному фото з лисячим поглядом заглядає Палиці в зуби (навчився б себе достойно вести!!!), сісти в мерське крісло при будь-яких грошах нереальні. Палиця працює з "людським капіталом" з висоти швейцарських Альп, тому вибрав найгірший і нереальний варіант. Тут навіть гроші безпомічні. Навіть при тому, що Романюк не золотий і не позолочений, товстенюк віддалений від нього катастрофічно в будь-якому відношенні - починаючи від внутрішньої культури, і закінчуючи діловими якостями. Про останнє навіть мову не треба вести. Порожнеча. Палиця, віддай гроші бідним. Це не твоє, це належить народу.
Відповісти
Це Палиця буде боротись за деолігархизацію?:)))Ото розсмішив тапочки Бєні:))
Відповісти
здається що ні... хоть би думав що говорить..
Відповісти
а тому за укроп...
Відповісти
УКРОП - УКРаїнська Олігархічна Партія ! Голосуй за євреїв - будь лохом!
Відповісти
Все кандидаты от УКРОПа - достойнейшие люди! Они показали себя всем нам еще задолго до предвыборной кампании - умеют работать и умеют отстаивать интересы страны.
Відповісти
Голосуем за УКРОПОВЦЕВ!
Відповісти
У вас комплекс неповноцінності . ви не реалізовані у вас суцільні проблеми ?У всьому винні євреї ? Лікуйтесь від фобій і параної ! Хутко
Відповісти
А що Коломойський вже не єврей?
Відповісти
Ви заангажовані!
Відповісти
а що хіба Товстенюк уже всі взяті кредити повернув у банки???? Вкладники Західінкомбанку - чому мовчите?????
Відповісти
Цікаво в нас в Україні відбувається (смішно до сліз) - ОЛІГРХИ ПРОВОДЯТЬ ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЮ...))))
Відповісти
Останні новини
Партія «УКРОП» представила свого кандидата на посаду мера в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
15 вересень, 2015, 10:42