«Ми йдемо на вибори під гаслами побудови квітучої, процвітаючої Волині», - Григорій Пустовіт. ФОТО

«Ми йдемо на вибори під гаслами побудови квітучої, процвітаючої Волині», - Григорій Пустовіт. ФОТО
Під час з’їзду ВО «Батьківщина» у суботу, 12 вересня, партійці офіційно вирішили, що йтимуть на вибори.

Про передвиборчі плани «біло-сердечних» на Волині розповіли представники обласного осередку політичної сили.

Керівник Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт поділився враженнями від з’їзду. «Висновок, який можна зробити після з’їзду: партія «Батьківщина» була, є і буде. Ми побачили потужний потенціал, відчули енергетику партії, яка знає, може і робитиме все для того, щоб Україна перетворилася на гарну, процвітаючу країну», - зауважив він.

Щодо виборів, то він пообіцяв широке представництво «Батьківщини» у радах різних рівнів. «До кожної міської, районної, обласної ради буде йти рівно стільки кандидатів, скільки мандатів є. Ми дуже серйозно ставимося до кампанії. Я впевнений, що результат «Батьківщини» буде, як завжди, високим і відповідатиме високому рівню довіри волинян», - підкреслив він. «Ми йдемо під гаслами побудови квітучої, процвітаючої Волині», - наголосив Григорій Пустовіт.

За його словами, на вибори йдуть як «бувалі» партійці, так і представники волонтерського сектору та учасники АТО. «Це сплав досвіду і молодості, це сплав професіоналізму і тих людей, які тільки починають своє професійне життя», - розповів очільник облосередку політичної сили.

Так, у виборчі списки увійдуть чинні депутати обласної ради Роман Карпюк, Людмила Кирда, обранці Луцької міської ради Юрій Корольчук, Олександр Семенюк, Аскольд Пекарський та інші.

«Ми до мінімуму намагаємося звести випадкових людей у партії», - запевнив депутат обласної ради, керівник обласного виборчого штабу партії Роман Карпюк.

«Я вже зустрівся зі всіма керівниками партійних організацій, ми пропрацьовуємо всіх кандидатів у депутати, щоб не допустити людей, які могли би зрадити», - зауважив він і додав, що саме такий підхід дозволить виконувати ті завдання, які ставить партійне керівництво, та працювати на благо країни.

Карпюк наголосив, що шлях до змін неможливий без лідера «Батьківщини». «Ми побачили лідера, який хоче вивести країну з прірви. На сьогодні Юлія Тимошенко пройшла вогонь, воду і мідні труби. Переживши ці події, вона залишається простою людиною, яка турбується про українців», - наголосив він і нагадав, що одним із ключових питань, за які бореться Тимошенко, - тарифна політика держави.

Серед нових облич у «Батьківщині» - дружина загиблого Героя АТО Майя Шостак та відомий герой-танкіст 14 ОМБР Микола Тишик. Вони вже знають, що змінюватимуть, отримавши депутатський мандат. Так, Майя Шостак хоче порушити тему соціального забезпечення родин полеглих воїнів, а Микола Тишик підтримує ініціативу Юлії Тимошенко щодо контрактної армії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Ми йдемо на вибори під гаслами побудови квітучої, процвітаючої Волині», - Григорій Пустовіт. ФОТО
15 вересень, 2015, 11:10