З 1 жовтня на Волині буде проведено перерахунок житлових субсидій та пільг

З 1 жовтня на Волині буде проведено перерахунок житлових субсидій та пільг
Управлінням соціального захисту населення буде проведено перерахунок житлових субсидій. Також буде здійснено перерахунок низки пільг.

Про це під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 21 вересня повідомила директор департаменту соціальної політики ВОДА Оксана Гобод, - інформує Під прицілом.

Оксана Гобод розповіла, що перерахунок субсидій здійснюється у зв’язку з підняттям цін на електроенергію з 1 вересня. На сьогоднішній день у Волинській області перерахунку субсидій вже підлягає 71,4 тис. домогосподарств.

Також з 1 жовтня, у зв’язку з прийняттям урядового рішення про підвищення прожиткових мінімумів, 83 тис. сімей будуть потребувати перерахунку соціальних виплат. Також переглянуть призначені допомоги інвалідам дитинства, малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям та ін. допомоги, які призначаються з урахуванням прожиткового мінімуму.

Директор департаменту соціальної політики звернула увагу міських, районних і сільських голів на Ковельський, Володимир-Волинський, Любешівський, Любомльський, Маневицький, Камінь-Каширський райони, де відсоток звернення громадян за призначенням субсидій не досягає середнього по області. Вона закликала голів вести більш активну роботу по інформуванню населення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З 1 жовтня на Волині буде проведено перерахунок житлових субсидій та пільг
21 вересень, 2015, 15:52