У Луцьку думали, куди прилаштувати квітковий ринок

У Луцьку думали, куди прилаштувати квітковий ринок
Квіткарі переконують в тому, щоб ринок був розміщений в центрі міста, однак чиновники хочуть його звідти забрати через антисанітарію.

Про це 21 вересня на засіданні виконкому розповів заступник начальника управління містобудування та архітектури Ярослав Матвіїв.

На думку Ярослава Матвіїва, потік людей і недотримання технологій догляду за квітами створили антисанітарію на квітковому ринку на проспекті Волі.

«Ринок в центрі не може бути з наступних причин: бо цей будинок, біля якого розміщений квітковий ринок, не забезпечений парковкою. Ринок фактично зайняв прибудинкову територію, там відсутні всі мережі, які б забезпечили повноцінне функціонування ринку. Тому нами був представлений варіант розміщення квіткового ринку на вулиці Глушець,41 (біля філармонії) адже там є цивілізовані можливості, щоб облаштувати повноцінний квітковий риночок".

Присутні квіткарі запевнили, що проблема надумана, тому просили залишити їхній квітковий ринок в центрі.

«Ми не створюємо там проблем, а використану воду виливаємо в каналізацію. В центрі міста повинен бути квітковий ринок, бо хто його шукатиме на вулиці Глушець, якщо ми туди переїдемо, то знову на півроку втратимо прибуток», - мовив квіткар Володимир Савчук.

Мер міста Микола Романюк запропонував створити робочу групу з вивчення цього питання, і призначити головою робочої групи Тараса Яковлева.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б подумали про старий ринок. Його давно пора знести. Це позор для міста. В центрі міста біля замку мати таку помойку.От там то точно антисанітарія. Але головне що все проплачено!!!
Відповісти
да хто буде їздити до філармонії по квіти - нонсенс, в центрі дуже зручно, нікому не заважають павільйончики з квітами можна тільки облагородити місце продажу квітів, а Старим містом правда вже займіться - Замок Любарта і смітник фуууууууууууу
Відповісти
Міська рада - ОЛЕНІ!
Ви ще літом збирались і встановлювали сроки до 20 вересня ПЕРЕСЕЛИТИ квіткарів.
Прийшло 20 і що? Давайте створимо группу?!
Задня перед виборами?
ДАВАЙТЕ ПЕРЕСЕЛИМО а потім створимо групу!
Відповісти
Перенісши ринок на Глушець вони зроблять ту саму помилку, що і з ринком на ГПЗ, біля заводу. Хто з читачів був на ринку на ГПЗ? Біда біда, як не має голови, або людини з "головою".
Якщо шановні хочуть забрати звідти ринок то навіщо вони хотіли його туди переносити(для справки він раніше біля цуму був)? Чи це може медіашум для облаштування квіткового пасажу біля ЦУМу для кишені "Луцького благодійника з БТРами на подвірї"?
Відповісти
ідеальне місце з правої сторони від цуму
де часом, ставлять палатки-ярмарки. (по суті те саме місце, де ринок був до пожежі)
Відповісти
Створили робочу групу.Робоча група внесла пропозицію-визнати міськвиконком імпотентами із задатками дурнів.І друге - роздати членам виконкому писані торби
Відповісти
А на що дивиться прокуратура, адже Романюк підписав розпорядження про перенесення квіткарів від ЦУМу на період реконструкції, яка завершена наприкінці 2012 р. Чому досих пір не повернено квіткарів до ЦУМу??? Романюк - хитрий лис і брехун, чи не так?
Відповісти
Квіткарів забирати з подвір"я будинку №3 обов"язково.Був скверик, доріжки, трава. А тепер палатки, машини кругом. Кожен пише про те, що його болить. Так, що, будь ласка, лучани підтримуйте один одного, щоб усім жилося краще в нашому рідному місті.
Відповісти
На Київську площу а то пустує нікому не потрібна
Відповісти