Юнака вбила колода

Юнака вбила колода
Під час робіт із заготівлі деревини у лісі села Бродятине, яке належить до Межиситівської сільської ради Ратнівського району, загинув 24-річний юнак Олександр Ковч – що його вдарила колода, яка впала з одного із штабелів кругляка.

Про цей випадок 14 липня повідомила Волинь-нова.

Близько 19-ої години на «швидку» центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що поблизу Бродятина в лісовому масиві у тяжкому стані перебуває молодий хлопець. Туди негайно виїхала карета «швидкої допомоги» із Самарівської дільничної лікарні.

Тим часом люди легковим автомобілем везли Олександра назустріч медикам. На превеликий жаль, останнім довелося лише констатувати смерть потерпілого.

За висновком експерта, внаслідок удару колоди у юнака стався внутрішній крововилив.

Що призвело до біди, поки що не відомо. Ті, хто разом із Олександром працював там, мовчать. Мовчить і родич загиблого — тракторист Іван Панасюк, який працює в ТзОВ «Ратнеліс», - пише видання.

Правоохоронці нібито мають детальнішу інформацію, але, як сказав інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями райвідділу внутрішніх справ старший лейтенант Сергій Лавренюк, коментувати ситуацію для преси йому заборонено.

Вдалося, правда, з'ясувати, що за фактом загибелі хлопця в порушенні кримінальної справи відмовлено за відсутністю складу злочину, оскільки це, мовляв, нещасний випадок

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.