Співачка Галина Конах з Луцька – у лідерах фестивалю «Слов'янський базар»

Співачка Галина Конах з Луцька – у лідерах фестивалю «Слов'янський базар»
Після першого конкурсного дня на фестивалі «Слов’янський базар», який розпочався 14 липня у білоруському Вітебську луцька співачка Галина Конах - у четвірці лідерів за підсумком суддівського голосування.

Про це пише Комсомольська правда в Україні.

Нагадаємо, Галина Конах бере участь у Міжнародному конкурсі молодих виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2012» на фестивалі «Слов'янському базарі».

Після першого конкурсного дня чітко сформувалася група лідерів. Попереду Бобан Мойсовскі з Македонії та Саманта Тіна з Латвії. У них по 93 бали.

Слідом ідуть українка Галина Конах та італійка Федеріка Маринара - по 91 балу.

Наздогнати і перегнати цих чотирьох у другий день шанси є, але це буде не так легко. Хоча, саме другий конкурсний день часто приносить несподіванки - якщо першу пісню виконавці співають під «мінусовку», то в другий день виступають у супроводі оркестру, - пише видання.

Як пише Kievsmi.net за умовами конкурсу у перший день учасники виконували пісню композитора своєї країни на рідній мові у супроводі фонограми «мінус один».

Журі XXI Міжнародного конкурсу виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2012» очолив композитор, Народний артист Росії Максим Дунаєвський.

Також до складу журі увійшли співак, Народний артист Білорусі Олександр Тиханович, болгарський популярний співак Веселін Маринов, британський композитор Саймон Басс, популярний італійський співак, актор Алессандро Сафіна, Заслужений діяч культури Казахстану Карлигаш Абдікарімова, популярна латвійська співачка, Лауреат Міжнародного конкурсу виконавців естрадної пісні «Вітебськ-1999 », переможець конкурсу пісні Євробачення 2002 Марія Наумова, популярна македонська співачка каліоп, популярна румунська співачка Коріна Киріак, співак, продюсер, заслужений діяч мистецтв України Юрій Квеленков і популярна естонська співачка Анне Вескі.

У конкурсі бере участь 20 учасників з різних країн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Співачка Галина Конах з Луцька – у лідерах фестивалю «Слов'янський базар»
15 липень, 2012, 16:38
Юнака вбила колода
15 липень, 2012, 14:28