Через кавуни не можуть припинити стихійну торгівлю

Через кавуни не можуть припинити стихійну торгівлю
Луцькі депутати будуть просити міський відділ ДАІ заборонити торгівлю на вулиці Замковій.

Про це йшлося 17 липня на засіданні депутаської постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, повідомили у Луцькій міській раді.

На засіданні комісії депутати розписалися у своїй неспроможності здолати її «паперовими» силами - вирішили простити допомоги у міліції.

Ускладнила роботу сезонна торгівля баштанними культурами, фруктами і овочами. Відтак голова комісії Юрій Вега пропонував звернутися до міського відділу ДАІ з проханням заборонити торгівлю на вулиці Замковій.

Не менше проблем із виконанням іншого рішення міської ради, яке забороняє продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів.

За словами начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка, початку року складено 7 протоколів щодо статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, щоправда 2 із них оскаржено в суді.

Зокрема, припинена торгівля пивом та тютюновими виробами в кіоску на проспекті Відродження біля ЗОШ №23.

Разом із тим проводиться роз’яснювальна робота щодо заміни асортименту продукції. Депутати констатували, що є позитивні зміни, але потрібно ще працювати, щоб згодом скоротити межі 100 метрової зони навколо навчальних закладів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через кавуни не можуть припинити стихійну торгівлю
17 липень, 2012, 12:40